Guranje kolica

Bas vala.

@Araon: neces mi verovati, ali ja rado guram svoju decu u kolicima...a rado i kuvam recimo. Ni jedno ni drugo ne radim jer mi je zena rekla da je to seksi, lepo i divno. Radim to jer zelim da radim i zato sto mi nista od toga ne predstavlja smor, nego zadovoljstvo.

Guranje dece nije trenutno u fokusu, znam da je tema ali pričam sada o kuvanju, čišćenju, donošenje kafe u krevet itd...

Da, znam, to radiš zato što ti predstavlja zadovoljstvo? Apsolutno nema drugih mesta na kojima bi radije bio? Prekini sa izmišljanjem i uvlačenjem. Izložile vas da ste neki seksi, mačo tipovi ako joj strgnete kecelju sa vrata, stavite je sebi i skuvate ručak hahahaha, ne zna se da li je jadnije ili smešnije.

Guranje dece nije trenutno u fokusu, znam da je tema ali pričam sada o kuvanju, čišćenju, donošenje kafe u krevet itd...

Da, znam, to radiš zato što ti predstavlja zadovoljstvo? Apsolutno nema drugih mesta na kojima bi radije bio? Prekini sa izmišljanjem i uvlačenjem. Izložile vas da ste neki seksi, mačo tipovi ako joj strgnete kecelju sa vrata, stavite je sebi i skuvate ručak hahahaha, ne zna se da li je jadnije ili smešnije.
Ti i klika koji ovuda prozivate ljude zato što vole svoju decu il da urade nešto za sebe i svoju zajednicu što (samo) u vašim glavama ne priliči muškarcima ste toliko ojađeni sa svojim frustracijama da to nikada nije bilo smešno. Ljudima je zadovoljstvo da se poigraju sa decom, spreme ručak ili šta već, da ugode nekome do koga im je stalo, kao i da njima bude ugođeno. Čak i neke stvari koje nisu vrhunac zabave, poput ustajanja iz kreveta, odlaska na posao, čišćenja za sobom,... obavljamo svakodnevno ne da bi nam neka vlasnica žpo tapšala, već zbog sebe i za sebe, isto kao što ćemo sledećeg trena raditi neke stvari koje su nam daleko zanimljivije i zabavnije. Sve je to život i kako ga prihvatamo. Meni nije razumljivo da neko neprestano ide okolo i gnjavi kao što ti činiš, ali ima vas takvih i šta da se radi.

(das ne izvinjavam što odgovaram na pitanje postavljeno Beeru, ovo je ipak javno dečje igralište)

Ti i klika koji ovuda prozivate ljude zato što vole svoju decu il da urade nešto za sebe i svoju zajednicu što (samo) u vašim glavama ne priliči muškarcima ste toliko ojađeni sa svojim frustracijama da to nikada nije bilo smešno. Ljudima je zadovoljstvo da se poigraju sa decom, spreme ručak ili šta već, da ugode nekome do koga im je stalo, kao i da njima bude ugođeno. Čak i neke stvari koje nisu vrhunac zabave, poput ustajanja iz kreveta, odlaska na posao, čišćenja za sobom,... obavljamo svakodnevno ne da bi nam neka vlasnica žpo tapšala, već zbog sebe i za sebe, isto kao što ćemo sledećeg trena raditi neke stvari koje su nam daleko zanimljivije i zabavnije. Sve je to život i kako ga prihvatamo. Meni nije razumljivo da neko neprestano ide okolo i gnjavi kao što ti činiš, ali ima vas takvih i šta da se radi.

(das ne izvinjavam što odgovaram na pitanje postavljeno Beeru, ovo je ipak javno dečje igralište)

Kada sam ja prozivao nekoga zato što voli svoju decu? Naopako da ne vole, kakvi bi ljudi bili? Nije problem uraditi za sebe, ni za svoju zajednicu, problem je šta se uradi, o frustriranosti ne možeš ni govoriti jer nisi upoznat sa mojim likom a ni delom... Prosto ne vidim ništa normalno u tome da neke žene kažu kako je vrh i super kad neki muškarac čisti, pere, kuva, a oni se poprime kao omaleni majmunčići pa udare po tome u stilu "meni je to normalno, ja to radim zapravo vrlo rado, super, super!!", e, vidiš, to je poenta.. U afinitete pojedinaca ne bih da ulazim, ali znam da vrlo mali procenat muškaraca uživa u kuhinji iako žene sve više grakću ka tome da su muškarci zapravo bolji kuvari, verovatno će još malo početi sa tim da su bolji i perači, ipak se širi spisak onoga što njih boli uvo da rade, pa, mora se i to nekome zedenuti.

Neprestano gnjavljenje je onima koji su pogođeni mojim tekstovima, ostalima je ovo sasvim razumljivo, takođe ne znam gde je to neprestano, ali valjda se uvek tako u nedostatku argumenata izmišlja, pa, nije ni da sam nešto zamerio.

Bas vala.

@Araon: neces mi verovati, ali ja rado guram svoju decu u kolicima...a rado i kuvam recimo. Ni jedno ni drugo ne radim jer mi je zena rekla da je to seksi, lepo i divno. Radim to jer zelim da radim i zato sto mi nista od toga ne predstavlja smor, nego zadovoljstvo.

Zanimljivo je da kada, tzv. alfe - krstashki hronicni neye8chari, zele da istaknu kako su muskarci sposobniji - onda bude da su svi vrhunski kuvari muskarci, a ovamo je kuvanje zenski posao i problem, ako muski kuvaju.

Lijepo kaže TOI♥TOI svaki dan radimo mnogo šta što ne želimo. Koliko puta ti se desilo da moraš u školu ili na posao a napolju divan dan idealan za šetnju,izlet,bavljenlje sportom... Koliko puta moraš da ustaneš u zoru a tako bi rado odspavao još par sati? Ima ljudi kojima je zadovoljstvo da ugode svojoj partnerki sitnicom tipa donošenje kafe u krevet. Ima ljudi koji vole da kuvaju. Ne vidim ni da je muškarac šonja ako svoje dijete odvede u šetnju,doktoru,uspava ga ,nahrani. Zaista ne vidim ništa loše u tome da muškarac očisti usisivačem ili obriše prašinu. Valjda život u zajednici podrazumijeva i podjelu odgovrnosti? Naravno sasvim je nešto drugo ako samo muškarac čisti,pere,pegla,brine se o djetetu a žena samo uživa. To već nije normalno. Kao što nije normalno da se na ženu svale sve obaveze a muškarac uživa.

Poslednja izmena:
To najviše volim da vidim :zaljubljena:
..
so sweet...

naravno da vam je sexy i slatko i da ste odusevljene i zadovoljne kad vidite da je neka uspela da slomi svog muskarca i pretvori ga u magarca i roba ,zene imaju mentalitet krda!!! tooooo curooooo bravoooo syebi ga skroz....mislite u sebi. :evil:

Onda se pitate kako vi to ne mozete, i pokusavate i svog da pretvorite u isto to, usput proklinjuci sebe sto ga "volite" takvog grubog i krutog....:heart:

To sto je tebi nezamislivo da neko rado gura svoju decu u kolicima ili da kuva - to je vec tvoj problem. Meni je kuvanje, pored pecanja, omiljeni hobi. I ne smatram kuvanje zenskim poslom, svasta.

Nemam potrebu da se bilo kome uvlacim, a na ovu temu sam sve vec rekao.

Cao, zdravo. :bye:

Sve to stoji sto si rekao, ali postoji samo jedan problem. Veliko je pitanje da li i trebas da budes sa nekom ako moras da se nadjahavas, ovo kada govorimo o ozbiljnim vezama.

@Only Beer
Uopsteno odgovaram na njegov post, ne komentarisem tvoju niti bilo ciju situaciju.

Poslednja izmena:
To sto je tebi nezamislivo da neko rado gura svoju decu u kolicima ili da kuva - to je vec tvoj problem. Meni je kuvanje, pored pecanja, omiljeni hobi. I ne smatram kuvanje zenskim poslom, svasta.

Moram tebi da odgovorim pošto je sve ostalo popilo banovinu...

Nisam ništa rekao o guranju dece u kolicima, koji put to treba da ponovim? 'Ajde, evo, nađi na ovoj temi gde sam rekao nešto protiv čuvanja svog deteta?

Pričam o drugim stvarima koje vi papučari radite i mašete repićem... Imam za to jednu teoriju evolucije, ali me mrzi sad da je izlažem... Radiš stvari za koje si i koje su u tvom dometu, što bi se reklo "za bolje i nisi". :)

Pa najbolji vrhunski kuvari su muškarci, već dokazano više puta, iako je kuvanje možda omasovljenije među ženama, jer negde milioni žena kuvaju za svoje muževe i decu, muškarci su u vrhu tog zanimanja!
...
Ako je sad ova moja postavka gore tačna i istinita...analogijom se može izvući zaključak da su možda i muškarci najbolji gurači kolica, msm..možda koordinacija, oko, ruka, tehnička izvedba, možda je i tu prednost na strani muškaraca....ko zna??
...
šala...ipak ostajem pri svome, još jedan glas za mlade ili starije tate, koji uživaju sa svojom dečicom i nije ih sramota da guraju kolica.

Back