Guranje kolica

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ljudi jel bi vas bilo sram da kao muskarac gurate kolica sa detetom kroz grad?

I jel to oduvek bilo tako ili je to pocelo sad zadnjih godina, od kako su zene postale sa sve manje obaveza. Koliko je normalno da muskarac gura dete u kolicima zar to nije nekako zenski posao kao kuhinja npr. ili ja gresim?

I jel to oduvek bilo tako ili je to pocelo sad zadnjih godina, od kako su zene postale sa sve manje obaveza. Koliko je normalno da muskarac gura dete u kolicima zar to nije nekako zenski posao kao kuhinja npr. ili ja gresim?

Meni je to Ok.Cak mi je nekako bas svejedno kada vidim zenu ili muskarca da gura kolica.

Ne. Čega da me je sram? Sopstvenog deteta? :dontunderstand:

Ne. Čega da me je sram? Sopstvenog deteta? :dontunderstand:

Ne sramis se ti deteta, nego malo cudno izgleda kad ides kolicima kroz grad. Ispadas ko neki papak kojem je zena glavna pa te naterala da guras kolica.

- - - - - - - - - -

Moguce.Sta znam...Posteno da ti kazem,retko i vidjam da muskarci guraju kolica tako da nisam bas nesto puno obracao paznju.
Pa kad mogu da menjaju pelene,spremaju im jelo,peru ih...sto nebi mogli i da guraju kolica.
Ok je to.Pa dete je na kraju krajeva zajednicko.

Pa dobro, ****** pelene to se lako zameni. I malo operes dete, ono je malo pa to brzo ide.

A jel tako da je toga ranije puno manje bilo, to su samo zene radile?

Nikada nisam obraćao pažnju ali mi je potpuno normalna pojava, čisto sumnjam da spada u podelu poslova. Logično je da žene češće viđaš jer su one na porodiljskom pa imaju više vremena da prošetaju bebu a muškarac( uglavnom) radi regularno u tom periodu.

Muskarac koga je sramota da gura kolica,hrani,presvlaci,vodi kod lekara svoje dete je nezreo i ne treba ni da ima decu .

i ovako izbegavam grad tek cu tad

pa da sta kao ne vidis pozere u kolima s mobilnim telefonima nasminkani bleje okolo ko ih gleda,u usce ne idu u kupovinu nego je to izlazak posto

I u Uscu sam vidjala roditelje koji dolaze sa decom u kolicima...

Pretpostavljam da se prioriteti menjaju kada neko dobije dete^^

I u Knezu neki sede da bi pozirali, a neki hoce da izvedu dete u kolicima i prosetaju Knezom i Kalemegdanom :aha:

ma pusti to kao hoce zbog kalisa i sebe da prosetaju a nakindjureni ko bozicne jelke,gaze preko leseva da ih neko primeti,pazi oni su sposobni ,uspeli su u zivotu imaju da se pohvale detetom

Nije mi to nesto zanimljiv posao. Ne volim decu do odredjenih godina. A to su godine kada prestanu da budu deca. Do tada su balava, kreshte, smrde , dosadna i konstantno traze paznju.

- - - - - - - - - -

U stvari ne. Voliiim decu. Super su kada nisu moja. To je idealno. Izigras se sa njima, raspalis koju igricu na kompu, zezanje i kada dodju obaveze oko njih, samo ih ostavis roditeljima. Idealno.

Ne bi.
Ako mogu da ga napravim mogu i da ga izdrzavam i vozim.

Back