Gumeni Sava

Pamtim i onaj crni sa rupicama i onaj sa brazdama koji je bio najbolji. U sfrj si imao da kupiš tri vrste i bile su umetnička dela za ovo gumeno shranje danas i farbani crni (Nemoj da te zavara ovo 80 u niku)

Pamtim i onaj crni sa rupicama i onaj sa brazdama koji je bio najbolji. U sfrj si imao da kupiš tri vrste i bile su umetnička dela za ovo gumeno shranje danas i farbani crni (Nemoj da te zavara ovo 80 u niku)
Jel ovo taj hleb ‘sava’? Da li ima i drugih standardizovanih tipova hleba?

C7C542AD-3A4A-476A-95CC-0FB9485FB2C9.jpeg

Ima u Zupi u seoskoj prodavnici hleb , ali skuplji , to je kao sad 75 dinara...al nema drugi , i kupis taj, kad ono prva liga hleb...selo ali prva liga...
A zato kad u nekom gradu nude po ceni Save, znaci 60 , ono sto dobijes je da se prekrstis....

Ali sam bio prijatno iznenadjen tim seoskim hlebo...bas prva liga...i to povlaci pitanje uredba ili uredba +.....
Npr u BG ima vise prodavnica i u okolini ja mogu da biram gde cu da kupujem i neki su stvarno opasnost za zube...i menjam kad promene dobavljaca...uopste mi nije svejedno gde kupujem hleb, a u kraju su jedna stanica ili dve a totalno razlicit hleb...
A kad krenes da kupujes hleb to je plus za tu prodavnicu , ma koliko izgledalo da je samo hleb, ....
Ako sutra otvorim negde market, hleb ima da bude bez neke marze samo da bude najbolji u kraju.......

Cek da zavrsim pricu o Zupi, i kad se dogovore ljudi da se okupe tamo ispod Kopaonika , pricajte vi sta hocete, ali ranije su svi hajde da ponesemo tri , pet hlebova iz BG, a sad, svracamo da kupimo svez hleb u prodavnici u selu ....cak i ovi matori ebivetri snobovski....cenu niko ne pominje....a nije ni bitna...

Back