Gumene čizme!

Da li ih nose forumašice i šta mislite o njima?
Ja imam jedan par..crne sa rozim i lila srcadima svuda po njima:zcepanje:

Od čega su napravljene te čizme ?
Jel' su ta roze srca svuda po njima ugrađena prilikom izgradnje
čizama ili si ti naknadno lepila ?
To je dosta bitna okolnost !
Ima li ih i u drugim bojama,osim teget ?
Koliko se čeka na isporuku nakon narudžbe i da li
je data neka garancija ?
Makar na ova srca,ako su fabrički ugrađena.
Ako si sama lepila,nemaš nikakvu garanciju......!

Sve je to bitno da bi čovek povukao potez.

nemam al planiram da kupim! ovde kod mene kad krenu kise ne prestaju nadima i to budu bas jake u poredjenju sa onim sto u srbiji pada, koliko sam se puta vratila pokisla ko mis (poslednji put juce!) tako da ima da kupim gumene cizme i u njima svuda u kisnom periodu :neutral:

IMG0152A.jpg

:klap::klap:

verujem da se prodaju ali da li se kupuju u zemlji srbijici
ne znam ni da li se prodaju u srbiji iskreno...samo konstatujem da i toga ima. a nista nisu manje pecaroske nego bilo koje druge,cak naprotiv....ja za to pare ne bih davala...znaci proizvodnja tigar pirot a vamo sto eura...vazi :neutral: a inace iz prve ruke znam da se u tom istom tigru proizvode i njihove cizme, kao i markirane, samo na jedne stave marku a na druge tigar, i to im daje cenu..

...gumenjaci su odlichna stvar...ja imam crne,pa malo su lepse nego slika iznad:zcepanje:naravno kupljene kod Kineza...imaju na vrhu traku koja se vezuje u mashnu i bash su zbog toga super,msm to ih vadi da ne budu ko radnichke...inache kad je shljapavica ja ih nosim sa zadovoljstvom i to onako po sred bare:zcepanje:a krishom se smejuljim kad vidim da se ljudi nerviraju kad se USHLJISKAJU...dakleM zene gumenjaci su zakon...msm obujesh ih i boli te uvo :whistling:

...gumenjaci su odlichna stvar...ja imam crne,pa malo su lepse nego slika iznad:zcepanje:naravno kupljene kod Kineza...imaju na vrhu traku koja se vezuje u mashnu i bash su zbog toga super,msm to ih vadi da ne budu ko radnichke...inache kad je shljapavica ja ih nosim sa zadovoljstvom i to onako po sred bare:zcepanje:a krishom se smejuljim kad vidim da se ljudi nerviraju kad se USHLJISKAJU...dakleM zene gumenjaci su zakon...msm obujesh ih i boli te uvo :whistling:

Pa to i ja kažem:worth::worth:

Gumene cizme.Posle tocka najznacajniji izum covecanstva.Za svaku priliku 10000000 boja cvetica i dezena.Pozdrav tom genijalnom coveku koji je sve to pokrenuo pa se i nasim gradovima i selima sarene cizmice na nogama predstavnica lepseg pola.Inace nekada najzastupljenija obuca kod nas dece na selu od novembra do marta.Jedino MI je KRIVO sto prvo grupa P..era ,H...seksualaca,P..ofila,mora da objavi sta ce se ove jeseni nositi,onda neko to Sr...e uveze pa je domaci sturcnjaci proture kroz visoko cenjene modne emisije i biznis krece.Secam se Idiotizma CEO HOLIVUD STRIKA DZEMPERE.Sve u svemu noge ce biti suve.

Back