gost 285950
Početnik
- Poruka
- 10
Da li ih nose forumašice i šta mislite o njima?
Ja imam jedan par..crne sa rozim i lila srcadima svuda po njima
Ja imam jedan par..crne sa rozim i lila srcadima svuda po njima

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jedan par..crne sa rozim i lila srcadima svuda po njima![]()
Slatka si![]()
Jel to jutarnji sarkazam?
aha a bas me zanima da su 100e dal bi ih isto tako falili![]()
cizme marke hunter se prodaju za preko sto eura...aha a bas me zanima da su 100e dal bi ih isto tako falili![]()
Ili ja imam teški deja vu ili viđam na svakoj strani bar jedn prokletu temu o prokletim gumenim čizmicama. Zapaliću ih sve pa nek smrde
cizme marke hunter se prodaju za preko sto eura...
ne znam ni da li se prodaju u srbiji iskreno...samo konstatujem da i toga ima. a nista nisu manje pecaroske nego bilo koje druge,cak naprotiv....ja za to pare ne bih davala...znaci proizvodnja tigar pirot a vamo sto eura...vaziverujem da se prodaju ali da li se kupuju u zemlji srbijici
haha meni su ove bolje![]()
...gumenjaci su odlichna stvar...ja imam crne,pa malo su lepse nego slika iznadnaravno kupljene kod Kineza...imaju na vrhu traku koja se vezuje u mashnu i bash su zbog toga super,msm to ih vadi da ne budu ko radnichke...inache kad je shljapavica ja ih nosim sa zadovoljstvom i to onako po sred bare
a krishom se smejuljim kad vidim da se ljudi nerviraju kad se USHLJISKAJU...dakleM zene gumenjaci su zakon...msm obujesh ih i boli te uvo
![]()