Gumball 2006

Nema opravdanja,! I mene je glava bila teska pa sam opet otisao!
Oni bi da budu mod-ovi, eee... pajamaca za moderatora, bre!

Steta za jominija, bila je to prilika da pokaze na Fotografiji svoje kristalno ostre slike honde nsx i micubishija evo 7 pri 250 na sat i stavi do znanja svima da je minolta cudo ! ;) :)

I ko je pobednik etape? Ford gt?

apsolutno nema opravdanja....
evo jos malo slicica

ovo je Team Polizei, Bentley Continental GT, oni su prvi i imali su najbolji plasman ali su pretrpeli neku sabotazu u budimpesti pa su stigli treci ( minut pre njih je prosao Ford GT i NSX ). Ford je izgleda pobedio ali je i krenuo ranije sa starta. Ocekujem da Team Polizei bude prvi u generalnom jer su imali najvise pobeda po etapama. Slikao sam ih kad su me presli, imali su neki specijalan radar jamer, skontali su pandure na 5 km, usporili i kad su ih prosli - vatraaaaaa! :D

15be.jpg

enterijer SLR
21ie.jpg

Corvette Z06
31wz.jpg

Lamborghini LM 002
49uy.jpg

Garwor:
negde procitah da je prva stigla honda nsx ( jomini van sebe od srece, ponavlja: trijumf superiorne tehnologije, trijumf uma nad materijom ! ).
Samo vi zezajte. Video bih ja vas da ste bili u frci k'o ja da li bi došli... :shock:
Ebote, sve spremio, nameračio se... AAAAAAAAAAAAAAA!!!
A što se tiče slika i Minolte, jomini je zaustavljao F1 i pri nepunih 300km/h na start/cilj na hungaroringu, takoda bi ovo Minolta odradila sama i bez mene. :D
A da mi je žao, ne mogu vam opisati. Ko me j..e kad sam se.onja!!!!! :evil:

A ako je Honda pobedila, nisam iznenađen. Ipak je nefer borba. Pazi kad neki ostaju bez ulja i osovina... :roll:

HEMI 426:
a i dovoljno govori to sto je od oko 110 automobila samo su dva ( ili tri ) bila iz japana, jedna honda i jedan ( ili dva ) evo micubishija.....toliko o postovanju koje japanezi uzivaju
Pa da, kad napucani buržuji kupuju kola od 200000$ i više i tripuju da su uradili pos'o. A ono... Neće bez ulja... Za te pare japanac bi išao nasuvo! :lol:
Nego, pročitah da je bio i jedan STi? A i neki Nisan videh negde???

sti nisam video a ni cuo
a nissan je bio 180 sx ali sa nitrom i slicnim glupostima, vozili ga oni idioti iz drty sanceza...

iskreno, ovi napucani burzuji znaju ( kao i svako ko sa bavi ozbiljnije kolima ) da ako hoces da imas pravi interkontinetalni prevoz, japan nije destinacija za kupovinu

HEMI 426:
bolesni jomini i ti ste me najvise razocarali, tj, za srce ste me ujeli, plakao sam celu noc!
kapirao sam da ste vi pravi ljubitelji i da ce te kampovati na auto putu kao sto treba, kad ono nista....jominija spopala sraćkalica a nadam se da i ti imas dobar alibi.... :wink:
Zapio se za prvi maj, jbga... :cry:

pa sad...sa bradicom :) zavisi koji i sa kolikom :)

@ljuba
ipak je u putanju antonov video sam i to na tv-u :)), moja greska
ali sam 100% siguran da se tu provukao i jedan iljusin...

Back