Гума за вежбање?

Vojvodjanin = Zemunac

Zainteresovan član
Poruka
333
Шта мислите о овоме, надам се да знате на шта мислим, да ли се могу очекивати неки резултати? Колико би то могло да кошта, не потребна сад нека професионална... И да ли има неки "стручан" назив или само гума за вежбање?

:

Шта мислите о овоме, надам се да знате на шта мислим, да ли се могу очекивати неки резултати? Колико би то могло да кошта, не потребна сад нека професионална... И да ли има неки "стручан" назив или само гума за вежбање?

:

imas ih u sportskim radnjama
razlicitih elasticnosti..sto je neelasticnija, to je vece opterecenje na angazovani misic
sa njima mozes da odradis trening celog tela i odlicne su jer prilikom pokreta angazujes i antagoniste i agonste

Evo nekih prednosti.
Raspon opterecenja koji ja imam je od 2-120 kg
Prakticne rucke
Vise funkcionalna mogucnost kacenja za sve i svasta
Odlicne su za rehabilitaciju povreda

e sad, cena jeste problem. Ali kome treba nece se kajati. Za putovanja je odlicna. A stvarno ima velike mogucnosti za kombinacije vezbi.
Da ne bude da ih reklamiram ali meni mnogo znace, a u teretanu idem preko 20 godina.

Evo nekih prednosti.
Raspon opterecenja koji ja imam je od 2-120 kg
Prakticne rucke
Vise funkcionalna mogucnost kacenja za sve i svasta
Odlicne su za rehabilitaciju povreda

e sad, cena jeste problem. Ali kome treba nece se kajati. Za putovanja je odlicna. A stvarno ima velike mogucnosti za kombinacije vezbi.
Da ne bude da ih reklamiram ali meni mnogo znace, a u teretanu idem preko 20 godina.
o teretani necu pricati a sve ovo moze sa obicnom gumom,poenta i jeste da uzmu pare na izgled i ime,a probaj gumu bez rucki kao hvat da vuces za triceps i to je konkretno nesto sto ima efekat a ne moze sa ruckama

Onda skinem ručku. Ja imam i jednu i drugu varijantu. Ne baš kao što si ti postavio ali nešto slično. TubeR jeste bolji ali košta.
Teretanu sam spomenuo više kao neko vežbačko iskustvo, ništa drugo.
Nije mi bio cilj da se sa bilo kim raspravljam. Čovek ja pitao za gume, ti si postavio tu, a ja ovu. Obe imaju prednosti i mane. Što se mene lično tiče neka nabavi onu kao tvoja, meni je apsolutno svejedno.

inace sam zaboravio da sam svojevremeno napravio nesto slicno ovim postavljenim..na buvljaku sam uzeo nesto poput konopca za susenje vesa..ali rastegljivo..metar je oko 80 din cini mi se..ima kao fora za kofere nesto tako..i kupio sundjeraste rucke za bajs 150din..povezao sam onim plasticnim trakama-navlakama ne znam ni kako se to zove..i to je to..pa vidi koliko kosta..zaista besmisleno bacati tolike pare moze se jos nesto uzeti za to poput vratila sklekera i tocka za trbusnjake

Back