Guma ispusti u kratkom roku

mario80

Stara legenda
Poruka
80.736
Guma u roku od dva dana ispusti sa 2,2 na 1.8 i tako stoji mesecima. U pitanju je alu felna Stilauto gume 185/65/15.
Nešto slično sam imao davno kada je naprsla felna ali je tu ključ bio kako se točak namesti tj kako nalegne. Ovo je konstantno 1.8 bara

Ps: Nije moj auto u pitanju da dule ne pita ponovo.

Имао сам сличан проблем.

Отишао сам код вулканизера, он ударио чекићем неколико пута, исправио део точка који је био улубљен, и од тада гума не испушта.

Nemam pojma nisam ni gledao dobre gume su na automobilu zimske tigruše. Jednom sam tako pod garancijom nova guma, puštala stalno konstantno, potapali je vulkanizeri i ništa nisu našli. Valjda bila čelična felna problem ljuspala se plastifikacija ili boja štaznam, prodali sa automobilom.

Inače danas se proizvode spec gume RUN FLAT sa ojačanim karkasom i ona izduvana može dase vozi neko vreme do vulkanizera.

https://www.wheelbasealloys.com/alloy-wheels/run-flat-tyres/
Vrlo neudobne, fabricki na BMW dolaze. Malo su skuplje al kriminalno kako su neudobne, pa ih retko ko stavlja cim mu fabricke se istrose.
BMW je nakon 15 godina glupiranja krenuo opet nazad normalne gume da stavlja (a i jeftibije im). Kao kremenkovo auto da vozite taj je osecaj

Back