Enina Elita Poruka 22.131 06.07.2023. u 02:19 - Gugutke #51 jolemisa: Kljucaju na brzinu i onda podignu glavu da bi videli da li hema neko u blizini.Tada ujedno i gutaju. Kliknite za proširenje... Neznam,vidjela ko da se dave.Tesko gutaju.
jolemisa: Kljucaju na brzinu i onda podignu glavu da bi videli da li hema neko u blizini.Tada ujedno i gutaju. Kliknite za proširenje... Neznam,vidjela ko da se dave.Tesko gutaju.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.025 06.07.2023. u 16:27 - Gugutke #53 Enina: Neznam,vidjela ko da se dave.Tesko gutaju. Kliknite za proširenje... Ma ne dave se,jer one tako na brzinu kljucaju,pa kada pogledaju,da li nekoga ima,tako i izduze malo vrat da bi bolje i lakse progutale.
Enina: Neznam,vidjela ko da se dave.Tesko gutaju. Kliknite za proširenje... Ma ne dave se,jer one tako na brzinu kljucaju,pa kada pogledaju,da li nekoga ima,tako i izduze malo vrat da bi bolje i lakse progutale.
Enina Elita Poruka 22.131 06.07.2023. u 19:21 - Gugutke #54 jolemisa: Ma ne dave se,jer one tako na brzinu kljucaju,pa kada pogledaju,da li nekoga ima,tako i izduze malo vrat da bi bolje i lakse progutale. Kliknite za proširenje... A nebi da im sta bude zbog mene
jolemisa: Ma ne dave se,jer one tako na brzinu kljucaju,pa kada pogledaju,da li nekoga ima,tako i izduze malo vrat da bi bolje i lakse progutale. Kliknite za proširenje... A nebi da im sta bude zbog mene
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.025 06.07.2023. u 20:59 - Gugutke #55 Enina: A nebi da im sta bude zbog mene Kliknite za proširenje... Nece ne boj se.Bistrije su one od bilo koje domace zivotinje.
Enina: A nebi da im sta bude zbog mene Kliknite za proširenje... Nece ne boj se.Bistrije su one od bilo koje domace zivotinje.