Guerlain "Nerolia Vetiver"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.850
Guerlain je svojoj kolekciji Aqua Alegoria dodao novi miris – impresivni i očaravajući Nerolia Vetiver.

Komponovan od strane internih parfimera brenda Guerlain, Terija Vasera i Delfin Želk novi parfem sadrži note i akorde nerolija, bosiljka, smokve i vetivera. Najbolje se može definisati kao cvetno-drvena toaletna voda koja se nalazi u luksuznoj bočici za višekratnu upotrebu.

"Bočica (proizvedena od strane Pochet du Courval), koja je inspirisana Guerlainovim kultnim pčelinjim bocama, koje takođe proizvodi francuski proizvođač stakla, koristi Pochet novo SEVA3 staklo, koje integriše 15% recikliranog stakla od sakupljanja kućnog otpada, zadržavajući svoj sjaj i transparentnost.”

Miris je napravljen od 95% sastojaka prirodnog porekla, sa alkoholom ekstrahovanim iz prakse organske poljoprivrede. Pored novog parfema, cela linija je takođe redizajnirana da bude ekološki prihvatljiva i u skladu sa naporima za održivost ovog brenda.

Dostupan kao toaletna voda od 75ml, 125ml i 200ml, Guerlain Nerolia Vetiver će se naći na policama u februaru 2022.

guerlain-je-lansirao-novi-miris-nerolia-vetiver-kao-deo-svoje-kolekcije-aqua-alegoria.jpg

Nerolia Vetiver je muško ženski parfem
Dostupan u toaletnoj vodi od 75ml i 125ml i punjenju od 200ml, Guerlain Nerolia Vetiver će se naći na policama u februaru 2022.
po ceni od 109 dolara (75 ml), 151 dolara (125 ml) i 181 dolara (200 ml

https://luxurylaunches.com/fashion/...r-as-part-of-its-aqua-alegoria-collection.php

Ni ovom parfemu cena nije naivna :)
a to su regularne cene parfema uglavnom...

Volim Guerlain parfeme...jedinstveni su mi...uopste me ne podsecaju ni na jedan drugi...kvalitetni su i dugotrajni...dugo sam koristila Insolence...ostale sam samo po 1x kupila...od njih
ali ove njihove serije me nesto specijalno ne privlace :think:

Back