Gudra u gradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RENTON:
Ne mozes porediti onog sto pusi hasis i onoga koji se bode u venu sa gram dnevno!!!
Tolerancija!!! Da zivimo svi zajedno,a da se ne ubijamo medjusobno.

normalno da ne mozes, ali ne mozes ni one koji ne tolerisu narkomane da nazivas silovateljima i manijacima. Kao sto si rek'o - tolerancija...

Ne!!!
Nisam tako mislio,ali moras priznati da ni je problem u narkomanima,nisu oni najgori.Narkomanija je bolest koja u vecini slucajeva pogadja samo narkica.
Nego sa ja postavio pitanje,sta je sa manijacima,kako se oni ne spominju.Uglavnom ti manijaci su streit.Oni ne koriste nista,oni su prirodno ludi!!!!

@Obersturmfuehrer

Konacno smo se slozili,da od narkomana,postoje mnogo gorih ljudi!!!

@Iggy

Ovde Rogi_MASH,naznam da li me znas,mada nas kraj nije veliki!!! Ja od rodjenja zivim u Paviljonima,a ti?Ja sam 81god. a ti?

Pozdrav sinovci,vidim da se mnogo vas ne razume i ovu temu ali oce da ispadnu pametni,mislim da ne treba pricatio o neccemu u sta se ne razumemo.Isto tako mislim da ce narkomana pre izleciti neki covek koji je prosao kroz sve to i uspeo da se izvuce,nego neki doktor koji drogu nije video u zivotu,vec je samo izucio skole.Vidim da ima dosta paviljonaca,poz za sve,narocito za Rentona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back