Guča

Sav se najezim kad vidim ljude da pisu ovde o guci a da nikad nisu ni bili tamo, nego pisu onako napamet kao da pisu clanak za zutu stampu. Onaj ko je nekad bio u guci zna da je sve to drugacije iz ugla posetilaca. Koliko je tamo atmosfera dobra govori cinjenica da je ove godine guca prosla prakticno bez incidenta, a na ovom beer festu podnose 26000 nekih krivicnih tuzbi :shock: . U guci se sudaris sa nekim u guzvi i ljudi te pozdravljaju, izvinjavaju se i obavezno te nude pivom. Svako je u mogucnosti da se opusti, i ko popije 3 piva za godinu dana jedno popije u guci :lol: . Guca se odavno kotira kao naj "in" dogadjaj u evropi, ne dolazi dzabe 50 000 stranaca tamo. Neko rece da ljudi dolaze tamo da bi skakali na nekom stadionu, e to je otprilike koliki je domet kamera za televizijski prenos. Tih 15-ak hiljada ljudi se zabavljalo uz bregu i uz trubace, dok su ostalih 315 hiljada nasli svoj nacin da se zabave.
Moji utisci su fenomenalni, za dobor provod nije potreban karneval dovoljno je da se ljudi okupe.

sto se mene tice iz godine u godinu sve je bolje,
extra sam se proveo ali opet to zavisi od vidjenja dobrog provoda
kome se ne svidja jednostavno ne mora da dolazi i kraj price
takav je trend da se komercijalizuje sve i sto treba i sta ne treba
ali mi smo pihvatili zapadne vrednosti i snosimo posledice....

Back