Guca

Exit jeste bolestan , definitivno . Iz godine u godinu sve je gori ...

Jao nemoj samo ovo , sad kad krenu da te napušavaju ...

Po cemu je Exit drugaciji od bilo kog svetskog festivala? Mislim, odgovori mi samo ako si bio na takvim skupovima, u suprotnom ne seri!
Tema:

Guca...skup onih najgorih seljaka "srbenda" , alkoholisanje dan i noc, 'vatanje cigancica za dupe dok igraju, primitivizam...
Sta drugo da ocekujemo u Srbiji? To smo mi, e sad...moja stvar sto ja u tome ne vidim nista lepo ni privlacno, ali hvala Bogu, niko me ne tera da idem tamo!
A kada kazete da stranci dolaze...dolaze jer oni rade kao mazge u svojim zemljama pa kad vide koliko se ovde zajebava, naravno da ce im se svideti. Jedina je razlika sto stranci posle toga cele godine nastave da rade a ova nasa bagra nastavi da se alkoholise i 'vata cigancice.

lako, onaj ko voli trubu i ko uživa u zvuku koja ista pravi, može da uživa bez problema(ponoćni koncert npr.). Normalno danas je Guča jedna velika organizacija za otimanje para :D
momak koji je naplaćivao parking je za jedan dan je zaradio 60 000 dindži, malo li je?
korišćenje wc-a je koštalo 30 din. računajte da je 50 000 (možda i više) ljudi moralo da piški to je milion i po za dan :)

Nije stvar u tome. Zašto ljudi ne bi zarađivali? Šta je loše u tome da čovek zaradi na prkingu? Zašto se uvek sve svodi na pogrešne borbe? Nije to šit zato što ljudi zarađuju velike novce za nikakve poslove, već zato što je šit. Tačka. Meni od trubača skače pritisak. Mogu misliti kako bih se provela dana 100 stepeni moram da slušam onu histeriju od muzike, smrdim na pljeskavice i luk (što inače volim da jedem, ali kada se servira u onakvoj atmosferi... ) i ... Ma, ne razumem.

svaka manifestacija je delom organizacija za otimanje para.
exit svake godine objavi sve hedlajnere tek kad digne cenu karata na (ne)pristojan nivo.

meni nije jasno zašto se, kad je Guča u pitanju generalizuju posetioci, a sa EXITom to nikad nije slučaj.
90% arene je na ekserima, da se ne lažemo, i tačno mogu da se prepoznaju takvi tipovi. kamp je stronghold poroka. ispred tvrdjave uvek mirišu kuvani kukuruz, pljeske, pice... zidovi na tvrdjavi mirišu na urin.. i šta sad? treba da dodje neko i kaže kako ne želi u ono leglo alkoholskih istripovanih komana i urinara?

isto toliko osudjujem i tu spodobu koja to kaže koliko i ove koje tvrde da u Guči sve smrdi na pljeske (ironije li) i da cigani bičuju cigančice i trguju njima robno-robnom razmenom, a da pritom Boban Marković i njegov orkestar ne mogu dve note da ubodu.. smešno.
žalosno.

svaka manifestacija je delom organizacija za otimanje para.
exit svake godine objavi sve hedlajnere tek kad digne cenu karata na (ne)pristojan nivo.

meni nije jasno zašto se, kad je Guča u pitanju generalizuju posetioci, a sa EXITom to nikad nije slučaj.
90% arene je na ekserima, da se ne lažemo, i tačno mogu da se prepoznaju takvi tipovi. kamp je stronghold poroka. ispred tvrdjave uvek mirišu kuvani kukuruz, pljeske, pice... zidovi na tvrdjavi mirišu na urin.. i šta sad? treba da dodje neko i kaže kako ne želi u ono leglo alkoholskih istripovanih komana i urinara?

isto toliko osudjujem i tu spodobu koja to kaže koliko i ove koje tvrde da u Guči sve smrdi na pljeske (ironije li) i da cigani bičuju cigančice i trguju njima robno-robnom razmenom, a da pritom Boban Marković i njegov orkestar ne mogu dve note da ubodu.. smešno.
žalosno.

Ma ja te pljeske ne bih jela ni na exitu, samo mi je tamo prijatnija muzika, a gomilu ne bih poredila (ako se gledaju opijanja, ždranja, drogiranja i sl.), pošto je sa te tačke potpuno isto. Razvrat na oba mesta. Ipak, muzika je ta koja daje osnovnu boju svemu. Tako razvrat uz dobru muziku nije loš, ali uz nešto što mi diže pritisak... Nedopustivo. To je moj doživljaj.

Ma ja te pljeske ne bih jela ni na exitu, samo mi je tamo prijatnija muzika, a gomilu ne bih poredila (ako se gledaju opijanja, ždranja, drogiranja i sl.), pošto je sa te tačke potpuno isto. Razvrat na oba mesta. Ipak, muzika je ta koja daje osnovnu boju svemu. Tako razvrat uz dobru muziku nije loš, ali uz nešto što mi diže pritisak... Nedopustivo. To je moj doživljaj.

Upravo tako!
Te dve manifestacije se ne mogu porediti...
P.S. Ja ne branim Exit, isto mi je sranje kao i Guca ali ovde se radi o tome da od dva zla treba izabrati manje (ili ono sranje koje je ukusnije) :ok:

...............ironije li....svake godine kazem da na sledeci exit necu otici...

Back