gubljenje vremena

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:think: pa ne gledam to kao tracenje vremena jer uvek procenjujem koliko mi veza donosi a koliko odnosi...poprilicno kalkulisem i ma koliko da sam zaljubljena moram imati i racinalni deo zadovoljen....e sad, imam jednu patnju zbog bivseg i to m je zao sto nisam bila cvrsca i sto nisa ranije raskinula sa njim....naime, on je bio momak i sad je zagazio u 40-te a samnom je proveo skoro 54 godina.....meni je to extra odgovaralo ali sam ga cesto savetovala da nadje sebi ozbiljniju vezu jer je nasa bila po mojoj proceni bez perspektive.....on me je ubedjivao da mu nas odnos odgovara i da je to njegov problem....i tako prodjose godine da bih se ja smorila i raskinula i tek onda saznala da je on mene voleo i to krio od mene jer nije bio siguran u to sta nas odnos moze da donese, kupovao je vreme da bi to saznao....i dan danas imam pomalo grizu savesti zbog toga, on je sjajan covek i zelim u sve najbolje.....bila bih srecna da se u medjuvremenu ozenio i da ima porodicu....
...dobar manipulator i sračunata poprilično...
...svaka čast koleginice na iskrenosti...

Shta mislite, koliko ste vremena protracili s nekim?
Ono..ko shto se rachuna kolko u zivotu provedesh na klonjari, kolko spavash itd.
Kolko bi tu otpalo na ljude?
Da li sebe smatrate krivim ili tog nekog drugog?
Da li ste neshto nauchili iz tog tracenja?
Za mene to nije protraćeno vreme, više kao životno iskustvo i škola. I sve to nas na neki način oblikuje u ovo što smo danas.

Back