pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
nek skine ako ima kesa i oce da je zeni.Kazi mu sa Krste mi rekli da ne skidam jos katanac.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek skine ako ima kesa i oce da je zeni.Kazi mu sa Krste mi rekli da ne skidam jos katanac.![]()
Taj sa 18 nece sigurno da je zeni sa ili bez keša.nek skine ako ima kesa i oce da je zeni.
Ionako je prvi za pocetak, samo pripazite na bebeZavršila sam prvu godinu srednje i upoznala preko drugarice pre par meseci jednog kojeg sam simpatisala moze se reci tako, i ono bili smo zajedno na zurkama i sad na poslednjoj je zamalo doslo to khm i posle te zurke smo pisali svasta i pricali i ja bi to uradila ali nisam 100%sigurna posto je on malo stariji od mene (ima 18) i pomalo je zenskaros...
ma beba joj spava u drugoj sobiIonako je prvi za pocetak, samo pripazite na bebe![]()
da uzdrazavali se od seksa - on joj drugi muz btwMiranda Kerr and her billionaire fiance Evan Spiegel are abstaining from sex until they are married.