Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
verovatno jesam al je nisam pitao s,kim se kresnula![]()
sumnjam al ajd nema veze

to sto je ona malo opustenija, sira nez na da barata misicima to je druga stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno jesam al je nisam pitao s,kim se kresnula![]()
neam pojma..sumnjam al ajd nema veze
to sto je ona malo opustenija, sira nez na da barata misicima to je druga stvar
neam pojma..
meni su sve dobre..
Znas onu.. Za dobar Krmacu nema lose pomije![]()
ha,ha...izmenio si mi post
ha,ha...izmenio si mi post![]()
ti i ne treba da kapiras bas svenisam bio siguran na sta mislis pa ta proverim da resim rebus![]()
Ja mozda gledam subjektivno ili po nekima ovde zaostalo, primitivno, (neka gleda na ovo kako god ko hoce) ali sadasnju zenu nikad ne bi ozenio da nije bila nevina.
Verujem da ima dosta nas koji misle slicno. Naravno nisam je prvo ozenio pa razdevicio vec je to bilo u vezi, ali sustina je bitna, nije svejedno biti prvi ili 101.
Znam da razdevicene neudate formurasice nece se nikad sloziti sa mnom, zato sto imaju drugacije misljenje ili sto se po malo tese ali tako je kako je![]()
Oduvek bilo i bice..u zatucanim sredinama neudate se takodje seksaju,ali samo u guzu kako bi sacuvale himen.i primenjuju oralni seks.70tih i ranije doktori na studentskoj poliklinici u Beogradu su brucoskinjama pregledali cmar,a ne vaginu jer se znalo da upraznjavaju analni.
ZASTO JE ZENA KOJA JE SPAVALA SA 10 MUSKARA MANJE VREDNA OD MUSKARCA KOJI JE SPAVAO SA 30 ZENA?
ja sam se osecao cudno jedino kad sam prvi put drkao, a to je bilo pre 11-12 god.tako nesto,a kada sam prvi put umocio hm..pa nista posebno,bilo je za ocekivati tad, vazno je da se slusa telo a ne da se podleze pritisku drustva i sredine,kad vidis da si spreman ondaK u akciju,tako sam i ja uradio,vazno je slusati svoje telo i onu stvar.Men se tad sve namestilo prva ozbiljnija veza itd.. nije moglo da ne bude,uostalom nisam ja cekao nego nisam bio spreman tako da sam prvi put opalio posle srednje sa 19-20 godina.. tad sam bio spreman,pre toga sam se sluzio iskljucivo desankom,i ne smatram da sam zakasnio,jednostavno tad sam sazreo za to,i kad bi svako slusao svoje telo a ne sta prica drustvo ili sredina,to bi bilo najbolje za njega.nije tema o meninaime nesto se opasno promeni u ljudima kad skinu mrak,moze i oni primeri iz bala na vodi,al kao da se izgube neke sposobnosti,kao netaknuta priroda pa je covek krocio i napravio haos,m?
u zatucanim sredinama neudate se takodje seksaju,ali samo u guzu kako bi sacuvale himen.i primenjuju oralni seks.70tih i ranije doktori na studentskoj poliklinici u Beogradu su brucoskinjama pregledali cmar,a ne vaginu jer se znalo da upraznjavaju analni.
u zatucanim sredinama neudate se takodje seksaju,ali samo u guzu kako bi sacuvale himen.i primenjuju oralni seks.70tih i ranije doktori na studentskoj poliklinici u Beogradu su brucoskinjama pregledali cmar,a ne vaginu jer se znalo da upraznjavaju analni.
nisi ti izmislila vrucu vodu to znamo da je toga bilo i bice
e sto nisam znao je ovo za bucoskinje u Beogradu, sokiran sam
Kod osoba koje nisu imale seksuslne odnose ginekolpški pregled se radi rektalno tj.kroz ****.
Gubi se ipak nesto sveto u čoveku.
Bilo to muško ili žensko.
Ako nisi spreman nemoj i tačka...
Uvek kada se gubi nesto ..bilo sta da je u pitanju, nesto sto je nase... je osecaj gubitka, potreban je oprostaj, ponakad i suze....ali istovremeno otvara uvek nove mogucnosti za nas, gradi nas u bolje ljude.
a možda to nije gubljenje nevinosti, nego dobijanje nenevinosti ... samo promjeniš ugao gledanja.
ja jesamja mislim suprotno - da mnoge tad progledaju