Konstantin79
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Slažem se da ima više od 1cm....možda oko 1,5 cm?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da si u pravu. Blize je dva cm nego 1 cm... U stvari od prilike 1.75 Cm.Konstantin79:Slažem se da ima više od 1cm....možda oko 1,5 cm?
Ako ne budes dobar, zvacu te i ja srecko!Konstantin79:Pipi, sad si gotova, pazi kad te sinmbad upozorava! Ma ima da te kontrolišem samo tako![]()
2pike:Pitanje je na mestu, upoznao sam gomilu "nevinih" na pricu, a u stvari... I ne mora da krvari, plus, desava se da i ne pukne himdza na prvu, nego se samo razvuuuuce (narocito ako si slabo obdaren, he, he), plus, desava se da je riba gurala sve i svasta pre toga, pa je nevina samo za patku, plus... Ma, imas gomilu varijacija, ne sekiraj se, nego samo tako nastavi, bice od tebe jebach
Hvala, sestro, hvala, samo mi razjasni sta sam to rekao da je netacno ili nije na mestu? Za moje dalje komentare na tvoju izjavu obrati se na temu "terapijski...", procitaj pocetak, dobar deo toga se odnosi i na zene!Peta W.:E kad se javljaju sve sami struchnjaci....
Koja gomila g*ovana napisana jbt.... :shock:
...........................................................................
Oko tog kasnijeg krvarenja ne mogu ti nishta konkretno reci,jer mozhe postojati mnogo uzroka za isto,ali to shto nije odmah prokrvarila nije neobichno...ja nisam NIKAD prokrvarila i koliko sam ja chula ( ogradjujem se,jer ne mora biti apsolutna istina a i nisam tako pametna kao neki pa da bash sve znam...) on ne mora ni da pukne,ako je dovoljno elastichan pa se istegli...i ne,to se ne mora desiti jer dechko nije obdaren.... ja nisam krvarila kad sam izgubila nevinost,a dechko je bio bash bash obdaren...i ne,nisam gurala nishta u sebe pre toga...ali sam bila dovoljno opushtena i vlazhna i ochito veoma elastichnog himena...
Ali eto...poshto kao shto vidish o tome izgleda vishe znaju mushkarci,koji su valjda to i sami prozhiveli,a ne njihove ribe,pusticemo njih da ti oni objasne.... ( ne mislim na sve mushkarce na temi,naravno)
Evo 2pike,objasni choveku i te tvoje nedorechene varijacije,mi nemamo pojma..![]()
sinišaa:....modelsice dali tebe uopšte neko razume,bar nekad...... :shock:
red boy:Interesuje me gubljenje nevinosti,sa medicinske strane-da li pri prvom odnosu,zena treba da krvari(manje ili vise),ili ne mora...
Tacnije imao sam odnos sa svojom devojkom,i posle prvog puta nije bilo traga krvi(cak ni na kondomu),nego posle desetak dana(i posle 10-15 odnosa)...
Da li je to zdravo/normalno??
Narocito sto sam mislio da svaka zena treba bar mao da krvari...
Treba mi strucna informacija
e dobro je te neko napisa.Peta W.:E kad se javljaju sve sami struchnjaci....
Koja gomila g*ovana napisana jbt.... :shock:
...........................................................................
Oko tog kasnijeg krvarenja ne mogu ti nishta konkretno reci,jer mozhe postojati mnogo uzroka za isto,ali to shto nije odmah prokrvarila nije neobichno...ja nisam NIKAD prokrvarila i koliko sam ja chula ( ogradjujem se,jer ne mora biti apsolutna istina a i nisam tako pametna kao neki pa da bash sve znam...) on ne mora ni da pukne,ako je dovoljno elastichan pa se istegli...i ne,to se ne mora desiti jer dechko nije obdaren.... ja nisam krvarila kad sam izgubila nevinost,a dechko je bio bash bash obdaren...i ne,nisam gurala nishta u sebe pre toga...ali sam bila dovoljno opushtena i vlazhna i ochito veoma elastichnog himena...
Ali eto...poshto kao shto vidish o tome izgleda vishe znaju mushkarci,koji su valjda to i sami prozhiveli,a ne njihove ribe,pusticemo njih da ti oni objasne.... ( ne mislim na sve mushkarce na temi,naravno)
Evo 2pike,objasni choveku i te tvoje nedorechene varijacije,mi nemamo pojma..![]()
red boy:Interesuje me gubljenje nevinosti,sa medicinske strane-da li pri prvom odnosu,zena treba da krvari(manje ili vise),ili ne mora...
Tacnije imao sam odnos sa svojom devojkom,i posle prvog puta nije bilo traga krvi(cak ni na kondomu),nego posle desetak dana(i posle 10-15 odnosa)...
Temu je postavio momak. Odnosenje ovako i onako nema veze s himenom.Bad_Wolf:E stvarno me boli q za himen, a zenskom svetu bi preporucio isti odnos prema tom delu svoje fizikalije, a ne da posle qkaju kako se prema njima muskarci odnose ovako i onako...
Pipi Langstrumpf:Temu je postavio momak. Odnosenje ovako i onako nema veze s himenom.
Meni je zanimljivije zasto to tebe interesuje. Pitas se da li je zaista bila nevina? Ili da li si nesto pogresio?red boy:Interesuje me gubljenje nevinosti,sa medicinske strane-da li pri prvom odnosu,zena treba da krvari(manje ili vise),ili ne mora...
htela sam da kazem da ne moras da preporucujes zenama, vec da pomognes decku.Bad_Wolf:...htela si da kazes?
...e pa dobro onda...... :shock:topmodelsica:Ovo pise u bibliji "Ko ima usi neka cuje" tako je rekao Isus Hrist.A uparite, to znas sta znaci, mozes da uparis nekoga po visini ili po interesu... A jos trava nije nikla tamo gde je stala moja stikla.To znaci, tamo gde ja nisam merila decka prema visini moje stikle, stikla je stala, dala je prednost svim drugim vrednostima, i tamo sigurno nema trave, odnosno sela.
Ima jos jedno znacenje, kad sam bila mala rekli su mi "Jesces travu!" a ja dobro znam, tamo gde ja krocim, tamo ta njihova trava nece nici.