gubljene nevinosti

2pike:
Pitanje je na mestu, upoznao sam gomilu "nevinih" na pricu, a u stvari... I ne mora da krvari, plus, desava se da i ne pukne himdza na prvu, nego se samo razvuuuuce (narocito ako si slabo obdaren, he, he), plus, desava se da je riba gurala sve i svasta pre toga, pa je nevina samo za patku, plus... Ma, imas gomilu varijacija, ne sekiraj se, nego samo tako nastavi, bice od tebe jebach
:roll: E kad se javljaju sve sami struchnjaci.... :roll:
Koja gomila g*ovana napisana jbt.... :shock:
...........................................................................
Oko tog kasnijeg krvarenja ne mogu ti nishta konkretno reci,jer mozhe postojati mnogo uzroka za isto,ali to shto nije odmah prokrvarila nije neobichno...ja nisam NIKAD prokrvarila i koliko sam ja chula ( ogradjujem se,jer ne mora biti apsolutna istina a i nisam tako pametna kao neki pa da bash sve znam...) on ne mora ni da pukne,ako je dovoljno elastichan pa se istegli...i ne,to se ne mora desiti jer dechko nije obdaren.... ja nisam krvarila kad sam izgubila nevinost,a dechko je bio bash bash obdaren...i ne,nisam gurala nishta u sebe pre toga...ali sam bila dovoljno opushtena i vlazhna i ochito veoma elastichnog himena...
Ali eto...poshto kao shto vidish o tome izgleda vishe znaju mushkarci,koji su valjda to i sami prozhiveli,a ne njihove ribe,pusticemo njih da ti oni objasne.... ( ne mislim na sve mushkarce na temi,naravno)
Evo 2pike,objasni choveku i te tvoje nedorechene varijacije,mi nemamo pojma.. :roll:

Peta W.:
Oko tog kasnijeg krvarenja ne mogu ti nishta konkretno reci,jer mozhe postojati mnogo uzroka za isto,ali to shto nije odmah prokrvarila nije neobichno...ja nisam NIKAD prokrvarila i koliko sam ja chula ( ogradjujem se,jer ne mora biti apsolutna istina a i nisam tako pametna kao neki pa da bash sve znam...) on ne mora ni da pukne,ako je dovoljno elastichan pa se istegli...i ne,to se ne mora desiti jer dechko nije obdaren.... ja nisam krvarila kad sam izgubila nevinost,a dechko je bio bash bash obdaren...i ne,nisam gurala nishta u sebe pre toga...ali sam bila dovoljno opushtena i vlazhna i ochito veoma elastichnog himena...
Ali eto...poshto kao shto vidish o tome izgleda vishe znaju mushkarci,koji su valjda to i sami prozhiveli,a ne njihove ribe,pusticemo njih da ti oni objasne.... ( ne mislim na sve mushkarce na temi,naravno)
Evo 2pike,objasni choveku i te tvoje nedorechene varijacije,mi nemamo pojma.. :roll:
Hvala, sestro, hvala, samo mi razjasni sta sam to rekao da je netacno ili nije na mestu? Za moje dalje komentare na tvoju izjavu obrati se na temu "terapijski...", procitaj pocetak, dobar deo toga se odnosi i na zene!

sinišaa:
....modelsice dali tebe uopšte neko razume,bar nekad...... :shock:

Ovo pise u bibliji "Ko ima usi neka cuje" tako je rekao Isus Hrist.A uparite, to znas sta znaci, mozes da uparis nekoga po visini ili po interesu... A jos trava nije nikla tamo gde je stala moja stikla.To znaci, tamo gde ja nisam merila decka prema visini moje stikle, stikla je stala, dala je prednost svim drugim vrednostima, i tamo sigurno nema trave, odnosno sela.
Ima jos jedno znacenje, kad sam bila mala rekli su mi "Jesces travu!" a ja dobro znam, tamo gde ja krocim, tamo ta njihova trava nece nici.

red boy:
Interesuje me gubljenje nevinosti,sa medicinske strane-da li pri prvom odnosu,zena treba da krvari(manje ili vise),ili ne mora...
Tacnije imao sam odnos sa svojom devojkom,i posle prvog puta nije bilo traga krvi(cak ni na kondomu),nego posle desetak dana(i posle 10-15 odnosa)...
Da li je to zdravo/normalno??
Narocito sto sam mislio da svaka zena treba bar mao da krvari...
Treba mi strucna informacija

brate ...mozda si ti tih 10ak puta promashio rupu :shock: :lol: ...ali i corava koka zrno ubode ..vremenom naravno :lol: :wink:

Peta W.:
e dobro je te neko napisa.
ovi muskarci lupataju ko makism po diviziji i 'sve oni znaju' ko je nevin a ko nije :roll:
da su malo trazili na netu mogli su da se informislu umesto sto pricaju iz svog 'iskustva' .
takodje ni ja nikad nisam krvarila ni me je bilo sta bolelo,a i nisam jedina.
elem, prema nekim podacima koje sam procitala na par mesta,svega nesto jace od 40-45 % krvari i prijavi bol,a ostale ili imaju elastican himen ili moze da bude valjda zakrzljao,u detalje ne ulazim jer ne znam,to nek prica neko ko o tome vise zna,da objasni sta je sta i kad se desava.
ali mi je stvarno smesno koliko gluposti su muskarci kao veoma STRUCNI sposobni da kazu na ovu temu :?

Zavisno od himena, tj od njegove elasticnosti, ponekad se desava da pukne tek poslije nekoliko mjeseci, ili da uopste ne krvari poslije pucanja! Ovo prvo se vecinom desava ako cova ima tanku alatku, a djevojka elastican himen, ali to su rijetki slucajevi! On puca i da je alat kao olovka, rijetki su toliki elasticari! Sa svojih 27 g. nekoliko puta sam imao priliku da budem probijac, ali to mrzim i ne stvara mi bas nikakav osjecaj zadovoljstva!

hemanvol21ra3.jpg

red boy:
Interesuje me gubljenje nevinosti,sa medicinske strane-da li pri prvom odnosu,zena treba da krvari(manje ili vise),ili ne mora...
Tacnije imao sam odnos sa svojom devojkom,i posle prvog puta nije bilo traga krvi(cak ni na kondomu),nego posle desetak dana(i posle 10-15 odnosa)...

Ja uopste nisam krvarila..... :confused: :confused: :confused:

red boy:
Meni je zanimljivije zasto to tebe interesuje. Pitas se da li je zaista bila nevina? Ili da li si nesto pogresio?

@PL - da te poslusam: postovani - udri brigu na veselje - moja prva pomisao je bila da je dobila, s obzirom da je proslo 10-tak dana, a da je to negde sredina ciklusa - kada joj i inace udara hormon u glavu (pa je prevalila da pocne sa sexom).

Pitam se samo kakve ces samostresove sebi da priredjujes kada odrastes i shvatis da posoje i iskusne zene...

Ukratko: ne razumem tvoje dileme i preispitivanja, bolje se posveti temi kontracepcije i higijene vasih odnosa...

topmodelsica:
Ovo pise u bibliji "Ko ima usi neka cuje" tako je rekao Isus Hrist.A uparite, to znas sta znaci, mozes da uparis nekoga po visini ili po interesu... A jos trava nije nikla tamo gde je stala moja stikla.To znaci, tamo gde ja nisam merila decka prema visini moje stikle, stikla je stala, dala je prednost svim drugim vrednostima, i tamo sigurno nema trave, odnosno sela.
Ima jos jedno znacenje, kad sam bila mala rekli su mi "Jesces travu!" a ja dobro znam, tamo gde ja krocim, tamo ta njihova trava nece nici.
...e pa dobro onda...... :shock:
...ti najbolje znaš.... :roll:

Back