gubite li vreme???

chuj zashto to izmedju odluka ne bi bilo mudrovanje?...recimo nije brzopletost ili neshto...mislim da je to puki pesimizam shto nema veze s gubljenjem vremena...chak je i pozitivno to izmedju odluka ok osim ako je usko povezano s vremenom pa je frka...inache ovako nije nishta loshe...dakle kao svaki mudri mali indijanac stala si da razmislish dal krenuti u shumu po gljive il na pashnjak po neke zecheve...nishta tu loshe nema niti je to gubljenje vremena...ne znam to za tezhishte to ne razumem...ja i jagodica ortaci visimo zajedno po kraju heeee...

po kom kraju visimo mislish sajber kraju forumu krstarice ;l)
ok mozhda i treba tako znash ne treba sve previshe zapetljavati
jer u nekom trenutku se pitas gde sam ja to sada
u ****** problem je kad se sudaris sa stvarnim svetom....tipa sad mi je usao cuvar mislim obicno su mirni ali kad ti zhensko sedi gore cele noci mislim i da sam kreten...aaaa sad ce svi znati previseh
pa teziste sam mislila u smislu sta god radis ti necemu tezis recimo i sve sto radis radis da bi to ostvario???

nekako imam utisak da ce mi se sve sruciti na glavu...neki masovni linch...a ne mogu to da sprecim mogu ali uvek odlutam....

Mnogo sam vremena izgubila u životu, na pogrešan posao, na ljude koji ne zaslužuju, na razmišljanja o tome šta treba da uradim. I pored toga što sam naučila na svojim greškama kako se gubi vreme , ja ga i dalje provodim isto.

Back