Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.582
Још нешто о шалтерушама. Да се не лажемо, људи су генерално себични, шкрти, злуради и само мисле на своје дупе. Свакоме од нас је битно да испред шалтера заврши свој посао што пре и да оде и да никада више не крочи у ту државну институцију. Мало ко се запита зашто су гужве испред шалтера, да ли шалтеруша доноси одлуке које мора да поштује или је то донео неко ко је изнад ње, да ли има услове за рад, мислим на нормалан рачунар, на добар програм, на централну базу података и слично.
Нас као грађане боли ку%ац за то, нама је битно да завршимо посао, а нека се то сутра реши, како ћемо лако ћемо, само мени да све буде готово данас, сад одмах.
Лако је немачкој шалтеруши кад нема полован застарели рачунар који је добила њена фирма као донацију од ЕУ, лако је њој када су све државне фирме умрежене и имају одличну комуникацију, лако је кад има систем информација и тим људи који ради на електронској услузи грађана, где нема пуцања интернет везе и падања система и нестанка струје.
Најмањи је проблем обука, то је посао за дебиле.
Нас као грађане боли ку%ац за то, нама је битно да завршимо посао, а нека се то сутра реши, како ћемо лако ћемо, само мени да све буде готово данас, сад одмах.
Лако је немачкој шалтеруши кад нема полован застарели рачунар који је добила њена фирма као донацију од ЕУ, лако је њој када су све државне фирме умрежене и имају одличну комуникацију, лако је кад има систем информација и тим људи који ради на електронској услузи грађана, где нема пуцања интернет везе и падања система и нестанка струје.
Најмањи је проблем обука, то је посао за дебиле.