Губитак свести ?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.780
Дешава ми се једна веома чудна ствар. Пре пар дана сам био са друштвом, зајеббавали смо се и смејали и у моменту када сам се готово заценуо од смеха скоро да сам тотално изгубио свест. Буквално сам крајњим напором остао на ногама или више нисам знао за себе али не знам шта ме је држало на ногама. Зашто се то дешава ?

Дешава ми се једна веома чудна ствар. Пре пар дана сам био са друштвом, зајеббавали смо се и смејали и у моменту када сам се готово заценуо од смеха скоро да сам тотално изгубио свест. Буквално сам крајњим напором остао на ногама или више нисам знао за себе али не знам шта ме је држало на ногама. Зашто се то дешава ?
Sinkopa
.... tako je med. naziv.
Proveri kod kardiologa srce, i protok krvi u karotidnih arterija vrata. Stenoza istih moze da dovede do toga sto si ti imao. Svakako nije za salu! Nadam se da nisi Pusac ....

Verovatno samo gubitak kiseonika usled naglašenoh smeha. ;)

Back