Gubitak sebe. Otpor prema promenama.

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мислим да се свако прибојава промена. Само је питање колико је неко спреман да прихвати промене.
Сувише широко се може на ово гледати. Имам другарицу која сматра да ће је боја косе толико променити да то неће бити она. :confused:
Ја се прибојавала селидбе у неку другу земљу и зато никад нисмо отишли да живимо у Аустралији. То није био страх од губитка себе, али је био страх од несналажења, што ипак нешто говори о мени..
Имам страх од губитка неке врсте сигурности.
А променила сам се, много, у многим сегментима. Негде се намерно ,дорађивала'', негде је то ишло ван мог утицаја.
И нисам незадовољна променама.

Лепа тема, сад сам набацала мало, а наравно да ћу се настављати...

Мислим да се свако прибојава промена. Само је питање колико је неко спреман да прихвати промене.
Сувише широко се може на ово гледати. Имам другарицу која сматра да ће је боја косе толико променити да то неће бити она. :confused:
Ја се прибојавала селидбе у неку другу земљу и зато никад нисмо отишли да живимо у Аустралији. То није био страх од губитка себе, али је био страх од несналажења, што ипак нешто говори о мени..
Имам страх од губитка неке врсте сигурности.
А променила сам се, много, у многим сегментима. Негде се намерно ,дорађивала'', негде је то ишло ван мог утицаја.
И нисам незадовољна променама.

Лепа тема, сад сам набацала мало, а наравно да ћу се настављати...
hahaha vidis koliko smo svi razliciti ljudi, meni je menjanje zemlje lakse palo nego bilo koji odlazak kod frizera, a boju kose da promenim pa tacno se ne bih prepoznala u ogledalu :sad2: samo cu reci da se preko 10 godina sama sisam i ne ulazim kod frizera u salon, a za to vreme sam menjala i zemlje i stanove..:neutral:

Back