gubitak kilograma i menstruacije u pubertetu

Poruka
1
Već godinu dana mi izostaje menstruacija, i pre tog izostanka moji ciklusi su bili neredovni, ali što je još gore posle nekoliko meseci nisam jela normalno, imala sam puno obaveza, bila je zima i počela sam da gubim kilograme. Trenutno pokušavam da ih vratim, potreban mi je savet kako to da učinim i da li će mi se menstruacija vratiti. Pomozite molim vas, unapred hvala

Već godinu dana mi izostaje menstruacija, i pre tog izostanka moji ciklusi su bili neredovni, ali što je još gore posle nekoliko meseci nisam jela normalno, imala sam puno obaveza, bila je zima i počela sam da gubim kilograme. Trenutno pokušavam da ih vratim, potreban mi je savet kako to da učinim i da li će mi se menstruacija vratiti. Pomozite molim vas, unapred hvala

Ovo nije za igranje. Trebalo bi da odes kod nutricioniste, endokrinologa, ginekologa, pa cak i psihijatra. Ponekad se vrati prirodnim putem, ponekad su potrebni hormoni pride. To ce ti najbolje reci lekar kad sve proceni. Nemoj da se sad jos vise sekiras zbog toga, sve ce se unormaliti samo moras kod dr prvo.

Back