Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Грузија: Протест због закона о страним агентима, полиција користила водене топове
Evo, pogledao sam. Imaju dve neonacističke grupe. Nacionalno jedinstvo i Marš. Kao Azov i Desni sektor. Mora da se izvrši preventivna denacifikacija u Gruziji kako ne bi došlo do nacifikacije.
Evo, pogledao sam. Imaju dve neonacističke grupe. Nacionalno jedinstvo i Marš. Kao Azov i Desni sektor. Mora da se izvrši preventivna denacifikacija u Gruziji kako ne bi došlo do nacifikacije.
POBUNA NA ISTOKU EUROPE: Hiljade ljudi na demonstracijama u glavnom gradu, građani traže...
Stižu snimke s lica mjesta.
Prije 1h
U glavnom gradu Gruzije nastavljaju se veliki protesti protiv zakona o "stranim agentima", koji je gotovo identičan ruskom.
Demonstranti i opozicija došli su do ureda vladajuće stranke "Gruzijski san". Za sada nije bilo sukoba s policijom niti hapšenja. U ponedjeljak, 13. maja, gruzijski parlament počinje razmatrati prijedlog zakona u trećem i završnom čitanju.
Po logici stvari,ovde narod nema šta da traži na ulici.Finansiranje nevladinog sektora u državi i treba da bude kontrolisano.Ako zaista rade za dobrobit naroda ja ne vidim u čemu je problem da prikažu odakle im novac.
Rusi su takvu snagu i "moć" pokazali u Ukrajini, da mučeni Moldavci i Gruzijci šilje onu stvar, oni -stanci malo malo pa ih ponize diplomatski i zajebu ih za neki sporazum ,čak i Jermeni koji zavise od njihove pomoći da ih Turci azerbejdžanski i pravi, ne pometu sa mape gledaju da nađu neki tunel ka zapadu...
Rusi su takvu snagu i "moć" pokazali u Ukrajini, da mučeni Moldavci i Gruzijci šilje onu stvar, oni -stanci malo malo pa ih ponize diplomatski i zajebu ih za neki sporazum ,čak i Jermeni koji zavise od njihove pomoći da ih Turci azerbejdžanski i pravi, ne pometu sa mape gledaju da nađu neki tunel ka zapadu...