Znaš šta,. Andreavk, nešto ne vidim da su teme u kojima sam ostavljala postove brisane (čak su skoro sve otključane) a grozomornih ispada na račun smrti te iste osobe još uvek ima na Forumu, dakle nisu ni obrasani ni prebrisani a nisu ni moje autorstvo što znači da bi i moj, da sam takvu grozotu napisala, još bio tu!
A ja se ni jednog svog posta ne stidim da bih ga brisala i čini mi se da sam mnogo češće bila u rasprava s onima koji su negirali humanost (na nacionalnoj osnovi jer, bože moj, nije svačiji život jednako vredan) i ne pada mi na pemt da se baš tebi pravdam i objašnjavam kako mi preko usta ne bi u životu prešla takva boleština!
Da si se zabunila oko nečeg drugog, ajd'-hajd', ali lepiti nekome ("jer ti se tako čini a drago ti je ako nije tako") parole da je izjavio kako bi plesao po nečijem grobu su dno dna naročito u situaciji u kojoj razgovaramo oko poreza (???) i nemaš koju pametniju da kažeš! Mogla bi ipak dvaput da razmisliš pre nego što lupiš takvu glupost!
Vidim, oboje se sećate posta ali ne i onoga ko ga je napisao- to je super varijanta! Probajte ipka malo da prekopate jer, kad si već poggrešila da sam ja autor tako nečega, možda si do sada stvarnog autora čak počela da simpatišeš jer se ne sećaš da je, ustvari, on to napisao!