Grupacija po školama

ko pravi te podele? đaci, profesori...?
postoje uvek među klincima ali ja kolko se sećam ne baš tako radikalno kao ono iz američkih filmova, popularni i luzeri
koja je poenta tema? sociajlan demografija srpskih škola? šta?

ko pravi te podele? đaci, profesori...?
postoje uvek među klincima ali ja kolko se sećam ne baš tako radikalno kao ono iz američkih filmova, popularni i luzeri
koja je poenta tema? sociajlan demografija srpskih škola? šta?
Mislim na podele medju djacima...pretežno devojkama...na primer,ima jedna glavna grupa u kojoj svi nose skupu odeću,brendiranih firmi....pa,kao,ko ne nosi takvu odeću,već kinesku,odna se niko ne druži sa njim,muče ga,smatraju luzerom....mislim,tako sam čuo da se radi u nekim gimnazijama,pa pitam da li je to istina

Najcesce je u gimnazijama, da se dete koje nema brendiranu odecu provocira, dok se u tehnickim (medicinskim itd) ne gleda toliko na to. Zatim kod fizickog nasilja (dok sam isao u skolu gledao sam ga svaki dan) u gimnazijama maltretiraju sve koji su fizicki jako slabi (odeca je nebitna), dok u tehnickim cak i ako si jako slab a imas extra odecu niko te nece smeti pipnuti osim ako izazivas. Ovo je u 90% slucajeva iz mog iskustva. Npr u mom razredu u srednjoj skoli bilo je cak 5 grupa, jedna je od kockara, druga od "strebera", treca od bogatasa itd.

Back