Da i ja dam svoj sud.
Prvo, da li se još neko zapitao zašto bi narkodileri hteli da legalizuju marihuanu? Zar upravo oni nisu ti koji jedini profitiraju u uslovima prohibicije?
Drugo, Nataša Ninković tj. njen lik uopšte ne deluje potreseno zbog gubitka sina. Već u sledećoj epizodi se smeje i planira da zaradi lovu od kriptovaluta.
Treće, kriptovalute su posebna priča. Kad bi to bilo tako kao što oni zamišljaju, svi bi se kupali u parama.
Četvrto, jel nekome upalo u oko da dva tipa iz obezbeđenja ispred ''Hangara'' nisu primetila pucanj kada je ubijen Rade? Težak previd.
Peto, smrt glavnog lika na kraju nas vraća u tužnu praksu jugoslovenske i srpske kinomatografije, gde se to dešavalo skoro u svakom filmu, valjda sa željom da se publika što više izbedači. Pri tome, ceo taj obračun sa onim krimosom je loše snimljen. Prvo je dopustio da mu pobegne dok je gledao u stranu, zatim je ovaj pucao dok je pandur bio iza zaklona i čak se u jednom trenutku videlo da je ostao bez metaka ali ga je na kraju ipak ubio. A lepo je moglo i bez toga.
Šesto, gledajući te klince i imajući u vidu da stvarnost nije mnogo drugačija, ne mogu da ne kažem ''Kakva tužna mladost''. Daješ velike pare, drogiraš se, rizikuješ život i zdravlje, jure te dileri, biju te, maltretiraju... Onda vidiš da oni roditelji prvo što urade kad im sin izađe iz popravnog doma je da ga pomiluju po kosi i kažu mu da će sve da bude u redu. Ne znam da li ja možda imam pogrešna i zastarela shvatanja, ali da moj sin diluje, pa lično bih ga odveo u zatvor i rekao da ga ne puštaju barem deset godina. A da neko drugo dete umre od droge koju mu je moj sin prodao, pa lično bih mu presudio.
Da sve to što ne valja ide pod mač na vreme, što bi rekao Miroljub, Srbija bi bila mnogo lepše mesto.