GRUPA TWINS!!!

ahahaah secam se one pesme,dal se zove ''Motori'' i u spotu se pojavljuje ona baba i pocne da peva nesto...kako sam se ja cepala:):):)
vetar duva lomi grane,
niko nece da mi stane,
kuda ide,kuda zuri,
kao da ga djavo juri...:)

Jako mi je zao sto imate tako ruzno misljenje o njima,jer oni su divni mladi ljudi,veoma su pozitivni,prijatni i nadasve komunikativni!!!
Osim svojih pesama na nastupima pevaju pesme riblje corbe,bijelog dugmeta...i iskreno vam kazem da sve to jako lepo zvuci u njihovoj izvedbi!!
Ne mogu shvatiti zasto tako usko povezujete "kriminalni beograd" iz 90-ih sa njima,pa oni su samo pevaci,zabavljaci koji nemaju nikakve veze s tim!
A njhov privatni zivot je iskljucivo njihova stvar,ako su nekad i podlegli nekom od iskusenja,pa nitko nije bezgresan,sve je to zivot!!!
A tko smo mi da bi nekom sudili????

Nisam bio neki veliki njihov ljubitelj, ali imali su neke simpatične pesmice...

"Ne gledaj mi ****, ti kretenu glupi! Idi šetaj frajeru svoju levu cipelu..."

ili ono:

"Ljubav što smo imali odavno smo izgubili. Ljubav što smo sanjali drugi su nam ukrali..."

A gde su oni i šta rade danas anyway?

Dakyorlando:
Nisam bio neki veliki njihov ljubitelj, ali imali su neke simpatične pesmice...

"Ne gledaj mi ****, ti kretenu glupi! Idi šetaj frajeru svoju levu cipelu..."

ili ono:

"Ljubav što smo imali odavno smo izgubili. Ljubav što smo sanjali drugi su nam ukrali..."

A gde su oni i šta rade danas anyway?
Pa zasada su izdali "best of 1 i best of 2"sa dve nove pesme "jedino ti zivote moj" i "lijander" i obradili su "djurdjevdan".

Nesa priprema nove pesme za album koji bi ako sve bude islo po planu album bi trebao ugledati svetlost dana vec sledece godine!Pesme ce biti u njihovom stilu,jednostavni pozitivni textovi i dobra muzika!!!

Za pesmu "jedino ti..."su uradili spot,koji je sniman u Monte Karlu i Kanu,spot mi je odlican!!!

Poslusaj pesmu svidece ti se sigurno... ;-)

Jako mi je zao sto imate tako ruzno misljenje o njima,jer oni su divni mladi ljudi,veoma su pozitivni,prijatni i nadasve komunikativni!!!
Osim svojih pesama na nastupima pevaju pesme riblje corbe,bijelog dugmeta...i iskreno vam kazem da sve to jako lepo zvuci u njihovoj izvedbi!!
Ne mogu shvatiti zasto tako usko povezujete "kriminalni beograd" iz 90-ih sa njima,pa oni su samo pevaci,zabavljaci koji nemaju nikakve veze s tim!
A njhov privatni zivot je iskljucivo njihova stvar,ako su nekad i podlegli nekom od iskusenja,pa nitko nije bezgresan,sve je to zivot!!!
A tko smo mi da bi nekom sudili????

Wtf??:mrgreen:

Back