Jel se secate vi kada je Mehmed Bazdarevic pljunuo sudiju. Bila neka medjunarodna utakmica...reprezentacija cini mi se. I naravno dobije crveni.
Posle u novinama izjavljivao kako nije pljunuo sudiju nego pored sudije. A ovaj sto je naradiju citao stampu (emisija Vreme sporta i razonode) prokomentarise: "Zato nas i kaznjavaju,jer smo neprecizni".
Da sam ja neim slucajme profi igrac ne bih smeo da garantujem da ne bih udario sudiju vise puta...da ga ne bih isprebijao ili na terenu ili u tunelu. Ima stvarno nekih sudija koje ti namerno idu na zivce i josse vidida te namerno provocira.
Da znate samo kako sam siktao kada je bila utakmica Zvezda-Roma i kada je Panuci BAS namerno startovao na Purovica djonom kopacke preko kolena. Cudio sam se kako mu nije slomio nogu. Ona Purovic nasrne na njega dok su bili na zemlji. Izdigne se malo i krene da ga zakuca pesnicom,lepo se videlo. Video mu se i onaj bes u ocima koji pominje jomini. A ja skocim...UDARI GA,UDARI GA,UBI GA MAMU MU ***** ZABARASKU...NABODI GA !!!
On se medjutim u poslednjem trenutk uzdrzao,a Panuci se uplasio kao pickica ona prava. Koja udari,pa pobegne...tj. sakrije se iza sudije.
sve ovo sam ispisao da bih rekao da ponekad strasno prizeljkujem da nego isprebija nekog sudiju.
No...mislim da su Hrvati na SP igrali relativno dobro. Stvarali su sanse imali su nekekavu igru,za razliku od nas,koji nismo ni imali shanse na celom prvenstvu.
To sto Hrvati svoje shanse nisu isoristili sami su krivi. Generalno...zasluzeno idu kuci.