Група Е - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
pre meca trener japana je rekao da im je cilj odigrati 0:0 a jos pre toga je rekao da zele plasman u polufinale. pazi debila dodje na sp i hoce da se brani celu utakmicu a hoce u polufinale :zcepanje:

Pa eto ti ga tvoj debil!!!, branio se i postigo 2 gola iz odbrane a zasto nebi stigao do polufinala, braca Japanci su oduvek bili disciplinovana i pokretna reprezentacija(Nemacka x 2) samo im je falilo malo vise taktike i doteranija tehnika, sada imauj i prvo i drugo a imaju i par buducih zvezda svetskog fudbala, pre svih:Honda i Endo.

Honda je odigrao fantastično, mislim da nijednu loptu nije izgubio. U nekom trenutku me je odigravanjima čak podsetio na Piksija, bez preuveličavanja

Ovo nema veze sa temom, mozes li mi reci zasto povremeno imam a povremeno nemam mogucnost koriscenja SMAJLICA i ovih opcija gore, svi smajlici i sve opcije su vidljive ali kada kliknem na njih nit se strelica kursora misa promeni vizuelno u ruku(tako je kod mene namesteno) niti se nakon klika ista desava. Otprilike 4-5 poruka ih nemam a onda se u 6-7-oj ukjluce???

Back