Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pre meca trener japana je rekao da im je cilj odigrati 0:0 a jos pre toga je rekao da zele plasman u polufinale. pazi debila dodje na sp i hoce da se brani celu utakmicu a hoce u polufinale
Pa eto ti ga tvoj debil!!!, branio se i postigo 2 gola iz odbrane a zasto nebi stigao do polufinala, braca Japanci su oduvek bili disciplinovana i pokretna reprezentacija(Nemacka x 2) samo im je falilo malo vise taktike i doteranija tehnika, sada imauj i prvo i drugo a imaju i par buducih zvezda svetskog fudbala, pre svih:Honda i Endo.
Ovo nema veze sa temom, mozes li mi reci zasto povremeno imam a povremeno nemam mogucnost koriscenja SMAJLICA i ovih opcija gore, svi smajlici i sve opcije su vidljive ali kada kliknem na njih nit se strelica kursora misa promeni vizuelno u ruku(tako je kod mene namesteno) niti se nakon klika ista desava. Otprilike 4-5 poruka ih nemam a onda se u 6-7-oj ukjluce???