- Poruka
- 810
1. Јужна Африка
2. Мексико
3. Уругвај
4. Француска
2. Мексико
3. Уругвај
4. Француска
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bernard Parker? jel to onaj sto je gladovao u Zvezdi prosle godine?
Јужна Африка 1 - 1 Мексико
A jeste li videli sudijsku gresku? kad su mexikanci dali gol ali je ponisten zbog ( nepostojeceg ) ofsajda
Nije losa bila utakmica.Meksikanci pikali sitno,kaludjerski,imali vise loptu u nogama,ali kad dodju pred sesnaesterac,ne znaju sta ce sa loptom.Ocekivao sam vise od ovog malog Dos Santosa ili Vele,ali i jedan i drugi truba danas...Afrikanci igrali na kontre,iako ne bas tehnicki dobri kao Meksikanci,igrali su iz brzo,iz prve,dolazeci relativno brzo ispred one karikature od Meskickog golmanaKuriozitet,ulazak Blanka u igru,kome je posle pet minuta na terenu trebalo vestacko disanje,ali je imao i par dobrih poteza
![]()
kakvo smaranjeeee
a domenek majmunmajmunski hehehe...sine, kako je maluda pojo kraj sezone u čelziju
a ovvaj ga naklupio
e, rejmonde, vodi svoje momke kutji![]()
Pa siguran sam da ih vodi neki bolji trener da bi bili daleko bolji.
Ne znam sto ga drze sve ove godine, pa on ih je upropastio totalno.![]()
Које срање од текме...
Али они црнци наложени са трубама, па то треба терористи да улете да им набију оне трубе у буље свима редом. Као рој пчела зуји на преносу, ај да бар навијају.
Nisu samo oni, video sam kad su kadrirali publiku da i Francuzi duvaju, naduvali se dabogda...
Al' se svi napalili ebt, a ne da ide na qratz, nego ti dođe da razbiješ tv u p.m.