Grupa 5. na Listi prioriteta of the GSM program

Zerathul

Zainteresovan član
Poruka
437
U svojoj naivnosti sam pretresao pogresne, ocigledno, forume.
Tako je bilo i kada sam se raspitivao zasto anglikanci ne polazu IELTS.
Jasan odgovor je bio-Polovina ne bi ni polozila.
250 reci o globalnom zagrevanju...
Ispravno napisanih... Nikada.
Koji autobus polazi sa koje stanice i u kom pravcu ide...
Pola ne bi polozilo, sto pisanje-sto citanje.
Ne zbog znanja engleskog, zbog ciste inteligencije.
Jedan je cak stavio mail od CO. Grozota.
"notes on your file has been sent to you..." itd.
Kao da mu se izvinjava i mnogo mu je zao, pa mu salje "notes".
Meni su poslali "additional information regarding your application..." ko da sam im pola familije postreljao.
Svejedno, da im posaljem 100 mailova na PLE.
I jos 10 CO-u, sve biranim recima.
Svi smo potpisali Australian Values Statement.
Cvrc...
Da pocnem sa "we all have a bright eyes, fitted kitchen and a DVD"
"Shave in the morning, drive to work and eat chocolate"
Sta nam je ciniti?

Dragi gospodine Zeratul, vidim da si završio sve oko aplikacije i da mnogo stvari razumiješ, i da si bio "naivan"... ali da se učlaniš na ovaj forum i prva poruka ti bude onako vanzemaljskog tipa - napad na Tree sa nekim novinarima, analitičarima , izvorima informacija...

To nije bilo primjereno, jer svi se ovdje trudimo da damo što tačnije informacije i pomognemo novim članovima, a i sebi samima, da promijenimo nešto u našim životima u pozitivnom smislu.

Da si pročitao naše postove od početka, od prije neku godinu, znao bi o čemu govorim.
Ovo je jedini forum na našim prostorima na kojem ćeš nači sve informacije u vezi iseljenja jer se većina nas maksimalno trudi da sve novo što saznamo i kroz lična iskustva iznesemo javno na uvid svim onima kojima su te informacije potrebne.
Vidio bi naše pionirske korake i naša neznanja a i kako smo,malo pomalo, kopanjem i logikom dolazili do stvari koje smo ovamo iznosili.

Poslednja izmena:
Ovo je jedini forum na našim prostorima na kojem ćeš nači sve informacije u vezi iseljenja jer se većina nas maksimalno trudi da sve novo što saznamo i kroz lična iskustva iznesemo javno na uvid svim onima kojima su te informacije potrebne.
Vidio bi naše pionirske korake i naša neznanja a i kako smo,malo pomalo, kopanjem i logikom dolazili do stvari koje smo ovamo iznosili.

Tako je, svaka čast ja na ovom podforumu o Australiji sam našao što god sam trebao , nekako su bolje informacije nego na forum.hr.:ok:

Dragi gospodine Zeratul, vidim da si završio sve oko aplikacije i da mnogo stvari razumiješ, i da si bio "naivan"... ali da se učlaniš na ovaj forum i prva poruka ti bude onako vanzemaljskog tipa - napad na Tree sa nekim novinarima, analitičarima , izvorima informacija...

To nije bilo primjereno, jer svi se ovdje trudimo da damo što tačnije informacije i pomognemo novim članovima, a i sebi samima, da promijenimo nešto u našim životima u pozitivnom smislu.

Da si pročitao naše postove od početka, od prije neku godinu, znao bi o čemu govorim.

Apsolutno se slazem sa tobom i smatram da svakako treba jedno izvinjenje TREE-u za pomenuti post.

Nikoga nisam mislio da uvredim, reagovao sam jer je bilo pogresno savetovanje jednog forumasa, nikoga nisam ni napao ni prepao, mene su isto tako savetovali pre 2 godine pa sam uzeo da radim sam i cudom uspeo.
Cinjenica je da ko voli da daje savete svima iste tesko i prima.
Ako je bio problem to sto sam jasno i glasno rekao sta mislim onda priznajem gresku.
I meni su dvoje nasih forumasa dala forume koji su mi trebali pa sam shvatio kolika sam budala ispao. Zahvaljujem se iz sveg srca.

U svojoj naivnosti sam pretresao pogresne, ocigledno, forume.
Tako je bilo i kada sam se raspitivao zasto anglikanci ne polazu IELTS.
Jasan odgovor je bio-Polovina ne bi ni polozila.
250 reci o globalnom zagrevanju...
Ispravno napisanih... Nikada.
Koji autobus polazi sa koje stanice i u kom pravcu ide...
Pola ne bi polozilo, sto pisanje-sto citanje.
Ne zbog znanja engleskog, zbog ciste inteligencije.
Jedan je cak stavio mail od CO. Grozota.
"notes on your file has been sent to you..." itd.
Kao da mu se izvinjava i mnogo mu je zao, pa mu salje "notes".
Meni su poslali "additional information regarding your application..." ko da sam im pola familije postreljao.
Svejedno, da im posaljem 100 mailova na PLE.
I jos 10 CO-u, sve biranim recima.
Svi smo potpisali Australian Values Statement.
Cvrc...
Da pocnem sa "we all have a bright eyes, fitted kitchen and a DVD"
"Shave in the morning, drive to work and eat chocolate"
Sta nam je ciniti?

Pitanje je: Sta ti hoces da kazes?

Back