november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..pa nije nestala..ja josh vidim mocarelu..i charape..![]()
Можда има спуштене груди?a sto ces drugo nego zezat osobu kojoj ni push up nije dovoljan vec bi da ih jos necim podigne? ne postoji takav komad odjece
osim silikona i vjezbanja, nema druge opcije ali ona zeli odjecu... jbga.
А ко је поставио та правила?pa da nauci kakva su pravila forumasenja...
i ja sam se zahebala par puta!
nikad, ali nikad ne postavaljaj pitanje koje te stvarno muci, pogotovu ako je na temu iz\gleda, problema u vezi, drugarskih probelma, porodicnih...
moze cipele, sminka..itd..nista licno definitivno!
mozda dobijes neki odgovor nakon par strana zafrkancije na temu!
Kako mogu malo da podignem grudi?Vec nosim pus up brus,ali ih ne podize dovoljno.Da li postoji nesto sto ce bas da ih podigne i nabudzi?hehe
Kako mogu malo da podignem grudi?Vec nosim pus up brus,ali ih ne podize dovoljno.Da li postoji nesto sto ce bas da ih podigne i nabudzi?hehe
da ima, napisala bi
ovako se samo zali sto joj ih push up ne "nabudzi" dovoljno.... ("hehe"). zvuci kao 13godisnjakinja. daleko od zene sa problemom
Pa nisu nabudzene...tj jesu,ali vrlo malo...
Pa ne znam kako da ti objasnim kakav je pus up.Imam grudi srednje,vise vucu na male velicine i nisu onako bas opustene
Pa daj da ih vidimo ne mozemo ovako na slepo da ti pomognemo![]()
А ти звучиш као да си попила памет целог света.da ima, napisala bi
ovako se samo zali sto joj ih push up ne "nabudzi" dovoljno.... ("hehe"). zvuci kao 13godisnjakinja. daleko od zene sa problemom
Значи, имаш оне MBBPa ne znam kako da ti objasnim kakav je pus up.Imam grudi srednje,vise vucu na male velicine i nisu onako bas opustene
А ти звучиш као да си попила памет целог света.
Без обзира на све, нико ти не даје за право било кога да прозиваш, посебно ако тај неко није исказао жељу за зезањем на сопствени рачун. Јер у том случају то више није зезање, већ заје.бавање, да не кажем безобразлук.
У крајњој линији, ако ти нечије питање вучи бесмислено, заобиђеш га. У противном, дајеш пуно право људима да те квалификују некултурном.
Pa nisu nabudzene...tj jesu,ali vrlo malo...
vezbanjem
legnesh na neku uzvishenu podlogu, bilo bi lepo ako imash loptu za pilates. uzmesh dva manja tega, za pochetak bi ti bilo dovoljno da jedan bude 0,5 kg.
podignesh ruke iznad sebe, pa ih spushtash iza glave i tako 10-ak puta.
pa se vratish u isti polozaj, ali ruke spushtash sa strane(nadam se da razumesh, mnogo bi mi bilo lakshe da sam nashla fotke)
ima josh dosta vezbica, izgooglaj malo na netu, i stvarno vidi se velika razlika za mesc. dana intezivnog vezbanja.
by the way,
zbuchene sojke odavno nisu moderne..
mene realno zivciraju svi ti push-up brusevi..
to je torente kojeg volimo![]()
Idem. Bez brusa, eventualno ako bas moram ispod tanke letnje majicice obucem kratku majcicu na bratele, et voila... Inace nemam velike sise, stoje kako treba, moze mi se bez brusa![]()