Ma Elena...shvatio sam sta hoces da kazes,u pravu si sto posto,samo posle citanja tvog posta nema sta da dodam(sve si sama rekla) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
begunac:Nemojte me pogresno shvatiti,ali prosecni iq zene je mnogo manji od prosecnog iq muskarca![]()
Incognito:... e nemoj samo molim te o IQ-u i polovima... Poznato je da najveci ikada izmereni IQ ima ZENA, Marilyn vos Savant, sa IQ 218... Uspela je da resi rubikovu kocku samo posmatranjem iste za manje od jednog minuta...
Na drugom mestu dolazi muskarac, Nikos Ligeros, sa IQ-om od 'samo' 189...
Najvisi procenjeni (ne izmereni) IQ za sada 'drzi' Gete, sa 210, sto je opet manje nego izmerenog kod Marilyn vos Savant...
Pa sad ti vidi![]()
![]()
![]()
Snezna_kraljica:Izvinjavam se, opet cu napraviti digresiju…
begunac:Nemojte me pogresno shvatiti,ali prosecni iq zene je mnogo manji od prosecnog iq muskarca
Incognito:... e nemoj samo molim te o IQ-u i polovima... Poznato je da najveci ikada izmereni IQ ima ZENA, Marilyn vos Savant, sa IQ 218... Uspela je da resi rubikovu kocku samo posmatranjem iste za manje od jednog minuta...
Na drugom mestu dolazi muskarac, Nikos Ligeros, sa IQ-om od 'samo' 189...
Najvisi procenjeni (ne izmereni) IQ za sada 'drzi' Gete, sa 210, sto je opet manje nego izmerenog kod Marilyn vos Savant...
Pa sad ti vidi![]()
![]()
![]()
Znas, koliko se secam u Rotu (Teorija licnosti) pise da je prosecni iq muskaraca je 100,5, a zene – 99,7. dakle, ni jedna cela jedinica. Tako da vam i nije neka razlika. Bolje se ne razmeci svojim iq-om, mozda si medju glupljim muskarcima, a to je neopisivo neprijatnije… Znam mnoge koji su potcenjivali pamet svoje devojke, a onda se ispostavilo da su stvari sasvim drugaije – na testu inteligencije. A mnogi mladici koji su isli na test kriju relativno los rezultat (natprosecan iq 132 – ali, nedovoljan za ulazak u Mensu) od svoje devojke – iz straha da je ona – mozda pametnija.
Dakle, mnogi mladici se plase pameti svojih devojaka. I verovatno oni ovde govore takve neistine… Iskompleksirani…
Uzgred, kakve veze ima necija pamet, ili njeno otsustvovanje, sa zlostavljanjem i gruboscu?
begunac:Nema nikakve.....samo ovo moje gore nije bio dgovor na temu,nego na nesto drugo.....i ti poivrdi da sam u pravu![]()
Ala je lepo biti glup....Snezna_kraljica:begunac:Nema nikakve.....samo ovo moje gore nije bio dgovor na temu,nego na nesto drugo.....i ti poivrdi da sam u pravu![]()
![]()
Nisi me razumeo, pitala sam zasto je uopste i pomenuta inteligencija ovde? Da bi se opravdala grubost..? Ili onako, nesvesno... Ti nisi shvatio moje pitanje, curkice jedna... :wink: Jadni glupi muskarac!
P.S. Ti bi se smrznuo kad bu cuo moj koliko je moj iq i odnosio bi se prema meni sa STRAHOPOSTOVANJEM. Ali, necu ga reci. Pati u miru zbog svoje inferiornosti, necu da te uznemiravam... Cmokic!
...hm...kome je bilo upuceno...shvatio je!Natalia:Begunac? Zasto da se uzvinjavas plavusama?
Elena_:Vidim da neki nisu bas razumeli sta sam htela reci.....
Moj cilj je bio da podstaknem nase ljude da razmisle o svojim postupcima i u teskim nam trenutcima.
Ne kaze se uzalu da je on glava porodice........zar ne?
Samim tim on je uzor i zeni i deci te prijatna atmosfera u porodici i harmonija njenim clanovima,zavisi najvise od medusobnog odnosa coveka i zene.Zelim reci taj sklad i sloga medu roditeljima bit ce primer za decu,koja ce to kasnije preneti i na svoje porodice.
Razume se preseljenja u druge zemlje i novi pocetci ostavljaju neminovno traga i na njihovu psihu.
Novci su takode tu i najcesce uzrok nesporazuma izmedu muza i zene.
Zato je neophodno da se vec na pocetku zajednickog zivota dogovore kako ce rasporediti i trositi svoje prihode i ko ce voditi evidenciju o kucnim troskovima i brinuti se da svi osnovni kucni rashodi budu podmireni.
Nemojmo dozvoliti da vicemo jedni na druge na javnim mestima ili pred decom.....to uzasno izgleda kad vidim tako nesto.Imajmo hrabrosti i snage da se hrabro i sa smirenoscu ophodimo u situacijama koje nas tog momenta ite kako ljute a koje nam se namecu od partnera ili okoline.........
pokazimo i okolini da smo mi jedan kulturni narod........
A o batinama nema ni govora.....silom i agresivnoscu se nista danas ne postize i ne moze postici(ovo vazi za oba pola posto ima zena koje ne umeju da se ugase u ljutnji i zaista preteruju onim tihim recima) i mene to zaista nervira i ako sam zensko.
LEPA REC,HRABROST I SMIRENOST sve pobeduju a i pokazuju nasoj deci primer kako se resavaju konfliktne situacije.
Nemojmo dozvoliti da kad vec imamo inteligentnu decu da ih upropastimo svojim bezkrupoloznim ponasanjem........
Potrebno je samo malo vise SAMOSAVLADIVANJA I UZDRZANOSTI,pa ce se mnoge svade izbeci.....
Eto dragi moji budite mi dobri i pripazite na svoje postupke,pokazimo drugima po svetu da smo mi narod koji poznaje kulturu i koji je dostojan postovanja!
Pozdrav
Moj ikju je 83.6! Jedva su me pustili u redovnu školu.Snezna_kraljica:begunac:Nema nikakve.....samo ovo moje gore nije bio dgovor na temu,nego na nesto drugo.....i ti poivrdi da sam u pravu![]()
![]()
Nisi me razumeo, pitala sam zasto je uopste i pomenuta inteligencija ovde? Da bi se opravdala grubost..? Ili onako, nesvesno... Ti nisi shvatio moje pitanje, curkice jedna... :wink: Jadni glupi muskarac!
P.S. Ti bi se smrznuo kad bu cuo moj koliko je moj iq i odnosio bi se prema meni sa STRAHOPOSTOVANJEM. Ali, necu ga reci. Pati u miru zbog svoje inferiornosti, necu da te uznemiravam... Cmokic!