Grubo i nepotrebno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ponovo sam odvela Ljubinu na fizikalnu terapiju, primetili ste da se javljam ranije. Odlucila sam da se upoznam sa onim deckom od juce. Ja mislim da je on ujak onoj deci, a Ljubina misli da im je otac.:( Bas je negativna. Ipak, pokupila sam je danas ranije i zauzela sam odlicnu poziciju u cekaonici, a povremeno idem i do ulaznih vrata. Ljubina bi trebalo da ode na ORL, posto kaze da joj se cini da im je on otac. Ili jeste ili nije? Uh, evo, stize i neki fudbaler, kog sam upoznala.
Ja zivim sa deckom. Ipak, zajednicki zivot je za njega preveliki zalogaj. On se ne snalazi u nasoj vezi uopste i nije spreman na kompromise. Stalno nesto izmislja. Sinoc nije hteo da jede vitaminsku supu od povrca i vitaminsku salatu. Jedva sam ga sprecila da naruci neku hranu iz kineskog restorana. Tu je problem i sexa. Stalno me nesto cima, stipka i njuska. Rekao mi je da "zajednicki zivot bez seksa i nema neki smisao". Jednostavno, ne znam sta on hoce.
Povremeno se cujem i sa bivsim deckom iz Izraela. Njegov komsija ima neke radove u stanu. Odlucila sam da malo bolje ispitam njegov brak. On je stvarno slada.:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back