Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja se brzo regenerisem ali moj dragi mora dobro da odmori...zato ga teram da krene u teretanu........pa treba mene da izdrzi i u narednim godinama.....
i ja..al posle sexa
nije valjda toliko loshe biti iskren
ranjivija sam emotivno..psihichki, ali fizichki ne..tj fizichka bol je nishta..nula, u odnosu na emotivnu
e hvala ti
Nista Happy, ti si bas ovde lik, jes' da paznju privlacis egzibicionizmom, ali to je Ok, we love it.
Nego nesto razmisljam... nemaju svi ljudi istu granicu bola (ni u psihi, a kamoli telu), mozda tebe jednosatavno to ne boli, pa ti dodje kao mazenje, ono zbog cega bi neka druga o'ma prijavila policiji.
Primetio sam po sebi, recimo da ono sto se ja negde odalamim, kao nista, boli, ali nema veze...
Nego nesto razmisljam... nemaju svi ljudi istu granicu bola (ni u psihi, a kamoli telu), mozda tebe jednosatavno to ne boli, pa ti dodje kao mazenje, ono zbog cega bi neka druga o'ma prijavila policiji.