Grrrrrrrrrrrrr!!!

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chubbchubb:
Pa da, meni tako jednom dosla jedna pa sve nesto kuka a ja je sa mukom slusam i sve mi je zao... mislim zao sto je smor... kad ubrzo posle toga sretnem je sa nekom drugaricom u gradu. I mi se tu nesto skontamo (drugarica i ja) i sve super kad ona meni "e bas si super steta sto si homitj" :shock: a ja njoj "sta steta? Pa upoznaj me sa bratom"... Dan danas, a proslo par godina od tada nece da mi se javi na ulici :D

Yeah
To me podseti na onaj video klip sto se vrti po mobilfonima - svadjalica bese...? kad ona riba nesto dzangrlja na engleskom ... kao, mi zene nikada nismo nagradjene za nas trud, a imamo tako mnogo posla, bla, bla, bla i onda iz treceg plana onaj, pa joj mumble, mumf, glug
bljup
remse

Nego znate kako izaci na kraj sa takvim smaracicama?
Ideja je da ti njih zaludis nekom pricom pre nego one tebe. Dakle pocnes da pricas o stvarima koje apsolutno ne interesuju ni tebe ni nju. Pa onda kad kazes SKIDAJ GATJE da joj lakne... :D :D :D

Chubbchubb:
Pa da, meni tako jednom dosla jedna pa sve nesto kuka a ja je sa mukom slusam i sve mi je zao... mislim zao sto je smor... kad ubrzo posle toga sretnem je sa nekom drugaricom u gradu. I mi se tu nesto skontamo (drugarica i ja) i sve super kad ona meni "e bas si super steta sto si homitj" :shock: a ja njoj "sta steta? Pa upoznaj me sa bratom"... Dan danas, a proslo par godina od tada nece da mi se javi na ulici :D
:lol: :lol: a ti ni kriv ni duzan 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back