Grozno pevanje

Tako je.
Ne kliču njemu za džabe...

Screenshot_20240112-001344_Chrome.jpg

Hteo sam da odam pocast onima koji su postigli veliki uspeh na nasoj sceni i pored izuzetnog kvaliteta.
Oni behu jedno vreme top zvezde a nigde muzikalnosti, falsevi kao ajfelov toranj.

Maja je u mladosti bila vrhunska pevacica.
Nju sam smatrao jednom od boljih pop pevacica, ali sto se narodne tice ona je ocaj.
Razumem je, videla gde su pare pa bi da se prebaci, ali joj bas ne lezi.

Nju sam smatrao jednom od boljih pop pevacica, ali sto se narodne tice ona je ocaj.
Razumem je, videla gde su pare pa bi da se prebaci, ali joj bas ne lezi.
Нема то везе с народњацима. Она је почела као веома даровит пјевач са добрим гласовним могућностима, а онда изгледа да јој се нешто преспојило у глави... Ваљда је помислила да је свјетска пјевачка величина, а није било потврде тога у стварности... па је пукла, и отада до данас (а то је богами добрих четврт вијека) она има само грло, али више не и глас. Шта год да пјева, покушава у тој једној пјесми отпјевати све живо, као да би да свима покаже како је она врхунски пјевач, самоувјерено, уображено... и очајно. Тешко за слушање и тужно за гледање.

Окачите и Веру Матовић (било коју пјесму). Онај њен алцхајмеровски вибрато с подрхтавањем доње вилице тј. браде је апсолутно неподношљив, шикне ми крв из ушију кад то зачујем.

Back