Grozni pokloni

Kakav ti grozan poklon spremam za rođus, svoje dupence bi dala samo kad bi znala, ženo poremećene težine! :malav: Još groznije je što ga takvog kakav je nećeš dobiti za ovaj, već za sledeći rođendan! :lol:

ponekaqd pomislim da je ovaj kojot suprug debeljucin...jer stalno je tu kad je i ona tu, stalno na njene postove replicira, samo nju citira...
i to nije od juče brate...to traje tako jedno 4,5 god možda i jače
koja ljubav jeote

ponekaqd pomislim da je ovaj kojot suprug debeljucin...jer stalno je tu kad je i ona tu, stalno na njene postove replicira, samo nju citira...
i to nije od juče brate...to traje tako jedno 4,5 god možda i jače
koja ljubav jeote
dragi dilajte, potpuno si neupucen u forumska zbivanja
ovaj kojot je bio prvo moj ljubavnik (prve dve godine), potom moj suprug (treca godina), a zatim moj ostavljeni suprug 9(adnje dve godine)
u nadi da ce se iz supruga opet preokrenuti u ljubavnika (sto se u realnom zivotu skoro nikada ne desava) on replicira na sta god stigne
i to bi bilo to
odprilike

Svi znamo da se poklonu u zube ne gleda ali to ne znaci da nikad niste dobili poklon koji biste odmah prosledili u smece...
Ovde mozete pisati o poklonima koje ste dobili koji su promaseni, grozni, smesni, neprijatni itd.... :hvala:

Najgrozniji poklon je ona stvar koja ti ne treba a mnogo košta, pa moraš da se kiselo smešiš, razmišljajući o dugu i o tome da si mogao dobiti na poklon nešta što ti je od koristi, da te je ta osoba pitala šta želiš ili barem se potrudila da shvati tvoje sklonosti.

Da ne ispadne da sam snob boze me sacuvaj, protiv dezedoransa nemam nista, protiv pijace jos manje, samo ne koristim.

I nije me zadesio bar jedan rodjendan da neka zena ne donese denim dezedorans u kompletu sa denimom za posle brijanja.... niko da se seti da pokloni obican brijac koji bi bio od koristi.

Back