Grozni pokloni

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Svi znamo da se poklonu u zube ne gleda ali to ne znaci da nikad niste dobili poklon koji biste odmah prosledili u smece...
Ovde mozete pisati o poklonima koje ste dobili koji su promaseni, grozni, smesni, neprijatni itd.... :hvala:

Svi znamo da se poklonu u zube ne gleda ali to ne znaci da nikad niste dobili poklon koji biste odmah prosledili u smece...
Ovde mozete pisati o poklonima koje ste dobili koji su promaseni, grozni, smesni, neprijatni itd.... :hvala:

Iskreno,ne gledam poklonima u zube ,ali jednom sam dobila od komsinice crnu pidzamu...E,to je za mene nekako bio morbidan poklon i nije mi se dopao uopšte,mada je ona vjerovatno mislila da je to moderno... Gdje nadje crnu pidzamu,ja nikad nisam vidjela ni da se proizvode...:)

ja gledam u zube i dzep,zao mi sto nisam bacio album za slike koji se dobija za dz u foto radnji
:ok::lol:

- - - - - - - - - -

par godina za redom cd od dina merlina :(

pih prekinuo se

- - - - - - - - - -

Iskreno,ne gledam poklonima u zube ,ali jednom sam dobila od komsinice crnu pidzamu...E,to je za mene nekako bio morbidan poklon i nije mi se dopao uopšte,mada je ona vjerovatno mislila da je to moderno... Gdje nadje crnu pidzamu,ja nikad nisam vidjela ni da se proizvode...:)

crna magija

- - - - - - - - - -

Postoji ovakva tema.

ne znam nisam video

ma fora je sto sam ja nevidjeni lazov,za prvu kasetu sam se divila kao za kartu za pariz,jao ,pa divno,pa hvala,bas sam to zelela.cmok.cmok....i normalno da covek sledece godine kaze sebi,ma znam ja sta nju najvise raduje :roll:

necu da kazem koji je najgori.mogu samo reci da mi je jedino zao sto mi nekada ne daju i racun uz poklon i kazu:ako ti se ne svidja,slobodno zameni ;) svi,manje-vise znamo koliko nesto kosta.

I ja sam dobila crnu pizamu,ali meni se dopala...jako..kasnije sam nasla jos jednu da kupim..

Poklon koji me je najviše iznervirao,pominjala sam na temi o knjigama,je treci deo trilogije neke bzvz knjige i to od osobe koja zna da sam poznavalac..jos me je ubedjivala kako je knjiga izuzetna.A da je bar procitala makar ono na poleđini,znala bi da je bolje da cuti...

A od iste osobe sam dobila jeziv svecnjak sa sve nekim kristalima i visuljcima,vristece narandžast....

Sve te sholje ( osim onih na kojima se odstampa nesto kul,uglavnom neke interne fore ili su bas lepe),ramove,keramicke figurice...sve su to pokloni iz kategorije' poklon preko kur. da te odradim pa da ne razmisljam vise o tome),direktno u smece.
Ljudi koji mi poklanjaju te gluposti samo da odrade rodjendan, ili odu na putovanje pa mi donesu plasticni privezak koji nema veze s putovanjem,mogli su ga kupiti tu iza coska kod kineza, takvi me mnogo smaraju.
Jer te isti odrade s jeftinim, ne-licnim glupostima ali uvek ocekuju poklon. Pa kako zamisli nije mi kupila poklon a ja njoj poklonila divan pokloncic.
A ja debil nisam u fazonu da kupujem gluposti, uvek se iscimam da bude nesto lepo i licno...
Bar sam takva bila. Sto sam matorija to me vise zabole.
Kupio si glupost, neces ni toliko nazad dobiti.

Ja bas volim crne, sive, srebrne... :)

KUVAR. I to od osobe koja zna da sve improvizujem i kuvam po ukusu. Recepte kojih se drzim imam sve napisane u jednoj svesci.
Inace, ne volim da dobijam nakit i cvece.

Не волим да добијам украсе и фигурице.

Само више за брисање прашине.

Канта.

Back