Grozna Ja!

Ne volim da nameštam krevet tako da bi ostajao nenamešten da nema drugih članova pordice.
Ne volim iz dva razloga ... uvek nemam vremena ujutru (čak i da ranije ustanem) i zamorno je, teško se sklapa ne želim da se borim ujutru sa njim.
Imam i lošu naviku kad pogrevam mleko da uguram prst direktno da vidim da li je dovoljno toplo. Nisam fina da uzmem kašičicu da probam, meni je to gubljenje vremena.

Poslednja izmena:
Ne volim da nameštam krevet tako da bi ostajao nenamešten da nema drugih članova pordice.
Ne volim iz dva razloga ... uvek nemam vremena ujutru (čak i da ranije ustanem) i zamorno je, teško se sklapa ne želim da se borim ujutru sa njim.
Imam i lošu naviku kad pogrevam mleko da uguram prst direktno da vidim da li je dovoljno toplo. Nisam fina da uzmem kašičicu da probam, meni je to gubljenje vremena.

ne volim da peglam
to mi je nocna mora
peglam samo krpe za sudove i jastucnice - ono sto ide na pravac i ravnu liniju
i to tek kad se nakupi
i garderobu sam odavno pocela da kupujem po tome - da li cu morati ili ne da peglam kad je operem

ne volim da peglam
to mi je nocna mora
peglam samo krpe za sudove i jastucnice - ono sto ide na pravac i ravnu liniju
i to tek kad se nakupi
i garderobu sam odavno pocela da kupujem po tome - da li cu morati ili ne da peglam kad je operem

Код мене у кући се нико не облачи формално - панталоне, мајице, дуксеви, хаљине од меких материјала... Нема ту шта да се пегла.

ludopileglodjekosku; Da ne pominjem da se moje pitanje odnosilo na deo "živo" jaje a ne jaje kao sastojak majoneza. Mislila sam da se zbog salmonele jaja kuvaju na pari ili obrade na neki drugi način[/QUOTE:
Mogu se jaja obraditi i na drugi način.
Ako je udoban krevet, diskretno svetlo i relax muzika....

Poslednja izmena:

Back