Гробље за кућне љубимце

A što se ti brineš da li će neko platiti iz svog džepa da pristojno sahrani svog ljubimca, ranije ti je smetalo što si misli da to ide iz džepa poreskih obveznika, dogovori se šta hoćeš.
Odakle tebi pravo da glumiš psihijatra, psihologa i određuješ ko je zdrave pameti.Na ranijim temama si izjavljivao da bi trebalo ubiti svakog ko ti obuven uđe u kuću, eutanazirati vlasnike kućnih ljubimaca, pobiti sve koji ne plaćaju račune za koje ti smatraš da moraju da se plaćaju, pa niko nije tražio da te psihološki posmatraju, ustanove koliko si moralno izopačen ili smeste u određenu ustanovu.Neke stvari ili komplekse, moraš da raščistiš sam sa sobom i prekineš sa suludim otvaranjem istih tema, da li zbog patološke mržnje i straha ili kompleksa, reši i odluči sam.

Wowww, импресиониран сам колико пратиш моја излагања и колико остављам дубок утисак на тебе (битно је да је дубок, да ли је позитиван или негативан небитно је).
Очигледно да се парама данас све купује, па и извитопереност, они који имају пара диктирају све, а како су дошли до тих пара види се кад се погледа колико смо сви осиромашили. Толико о томе одакле су намакнуте паре за овакве ствари.
За изување бих волео да видим где сам то написао, као и за рачуне.

Poslednja izmena:
Gusenice na sahranjuju, samo ih zgnječe. Možda je to razlog ovolikog protivljenja? :whistling: :mrgreen:
Који си ти хејтер, мрзитељ свега живог, како могу такве идеје да ти падну на памет, да згњечиш јадну животињу, ко не воли животиње не воли ни људе, масовне убице су почеле тако што су најпре убијали животиње и бла бла..

Који си ти хејтер, мрзитељ свега живог, како могу такве идеје да ти падну на памет, да згњечиш јадну животињу, ко не воли животиње не воли ни људе, масовне убице су почеле тако што су најпре убијали животиње и бла бла..

Ma gusen'ce nisu bitne. Ona nisu čak ni kućni ljubimci. To ti je kao žut mrav.

90caqv.jpg

Wowww, импресиониран сам колико пратиш моја излагања и колико остављам дубок утисак на тебе (битно је да је дубок, да ли је позитиван или негативан небитно је).
Очигледно да се парама данас све купује, па и извитопереност, они који имају пара диктирају све, а како су дошли до тих пара види се кад се погледа колико смо сви осиромашили. Толико о томе одакле су намакнуте паре за овакве ствари.
За изување бих волео да видим где сам то написао, као и за рачуне.
Ma jeste da je "dubok " utisak,pozitivan ili negativan, "će da vidimo, zasad većma negativan.
Što se tiče silnijeh para, obraćaš se ženi koja prima minimalac, koji kasni 10 meseci,ali redovno i radosno ide na posao i radi ga "muški", bez obzira na sve, čiji muž i sin finansiraju hranu, vakcine i ostalo(čipovane nisu, eto ti razlog da me tužiš), pa stoga smatram, da imam pravo i da ih pristojno sahranim, jer nisu bile nikakvi ilegalci, nego članovi naše porodice, pa ću to i platiti koliko treba, ne očekujem da to neko uradi za mene, ali neću ni da ih sahranjujem u ilegali kao do sad- "po šumama i gorama", pa da im za par godina bager, za novogradnju, iskopa kosti.
Za ostalo, pročitaj malo šta si pisao na Domu i porodici.

Ma jeste da je "dubok " utisak,pozitivan ili negativan, "će da vidimo, zasad većma negativan.
Što se tiče silnijeh para, obraćaš se ženi koja prima minimalac, koji kasni 10 meseci,ali redovno i radosno ide na posao i radi ga "muški", bez obzira na sve, čiji muž i sin finansiraju hranu, vakcine i ostalo(čipovane nisu, eto ti razlog da me tužiš), pa stoga smatram, da imam pravo i da ih pristojno sahranim, jer nisu bile nikakvi ilegalci, nego članovi naše porodice, pa ću to i platiti koliko treba, ne očekujem da to neko uradi za mene, ali neću ni da ih sahranjujem u ilegali kao do sad- "po šumama i gorama", pa da im za par godina bager, za novogradnju, iskopa kosti.
Za ostalo, pročitaj malo šta si pisao na Domu i porodici.

Пa чим нису чиповaни, илегaлци су, кaко ондa мислиш дa их сaхрaниш?:zroll:

Back