PETAR PAN
Iskusan
- Poruka
- 5.195
cuo sam da na izlazu iz beograda na ibarskoj magistrali postoji groblje aviona, da li je neko mozda bio tamo i akko imate neke fotke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuo sam da na izlazu iz beograda na ibarskoj magistrali postoji groblje aviona, da li je neko mozda bio tamo i akko imate neke fotke?
Ma nije to groblje,to ti je jedna olupina nekog aviona i nalazi se neposredno posle OMV pumpe pre iskljucenja za Labudovo brdo u smeru ka Kraljevu(otprilike u visini okretnice 23,53 busa),e sad ono sto lici na groblje to ti je auto otpad na cijem se ulazu i nalazi ta olupina.
A ako te zanima pravo groblje prosetaj do Surcina u muzej tamo su ti sahranjeni F-117,i F-16 tragicno nastradali u humanitarnoj intervenciji"Milosrdni andjeo".![]()
Mislis u intervenciji "Allied Force".
Ko, sta, kad,sta rece?Pricaj brate srpski,ne razumem i necu da razumem taj tvoj jezik,pa koliko god nam to bila buducnost![]()