Grk u centru Sarajeva izbo dvoje ljudi

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Лажеш, ханума, зна се што часни Куран вели, и заслужила си казну од свемогућег Аллаха.

To veli za ove koji su stihovima napadali islam , a vidio si da je bilo onih koji su ga stihovima branili ..
U islamu su se razvijale razne pesničke forme gazeli, rubaijje, kaside ..
Ti bi zbog ove tvoje manipulacije potpadao u munafike - dvoličnjake, licemjere , a te Allah kažnjava .

И значи, не може ћафир српски у ту вашу академију? А може ли атеиста?
Akademija se zove Bošnjačkom , znači da je nacionalna akademija Bošnjaka . a ti kao 'kjafir srpski' imaš na izbor - SANU , ANURS, ANUBiH, te brojne ruske akademije ..

Аллах вели "не приличи" а ханума вели "приличи, ба!"

Аллах, море, грдна разговора.

Значи, имате академију наука и уметности у којој је муфтија научник, уметност је харам, добро дошли су само Бошњаци, а Бошњаци морају да буду муслимани, јер Бошњак не сме да буде хришћанин, будиста или атеиста... јел то 'нако добар сиже?

Звучи одлично, ипак бих се ја пријавио ту... јел' директно код муфтије мора? Молим брзи одговор!

Аллах вели "не приличи" а ханума вели "приличи, ба!"

Аллах, море, грдна разговора.

Значи, имате академију наука и уметности у којој је муфтија научник, уметност је харам, добро дошли су само Бошњаци, а Бошњаци морају да буду муслимани, јер Бошњак не сме да буде хришћанин, будиста или атеиста... јел то 'нако добар сиже?

Звучи одлично, ипак бих се ја пријавио ту... јел' директно код муфтије мора? Молим брзи одговор!

Vidio si da o kome kontekstu se radi , a i dalje munafikuješ ..
Bošnjaci hrišćani su prevedeni u Srbe , a akademija nije Muslimanska nego Bošnjačka .. ali kako je islam jedan od bitnih faktora očuvanja Bošnjaka
tebe žulja islam .. jer islam nije srpski , a nema smisla da samo muslimani imaju atribut srbijanski .. http://sandzakpress.net/srbi-i-ostali-srbijanci

Ма мени свеједно, искрено, што вам је академија муфтијска и санџачка, само се зезам јер је смешно. Има, међутим, тушта и тма ваших који се не слажу да је Бошњак = муслиман и да је реис ефендија идеалан за управљање академијом наука... са њима ћете ви имати проблеме, са мном слабије. Ја за вас навијам, јер што више урушите - додуше не баш наручито снажну - идеју Босне и босанства у корист ислама и бошњаштва, то ће вам се Босна пре распасти.

Него пусти бона те мрачне теме, мене сад интересује зашто у академију није позван знакомити бошњачки Индијана Џонс, професор Самир Османагић, откривач вел'ке Пирамиде Сунца и Мјесеца! Или јесте, а није поменут на листи узваница, што је јазук исто ал' мало мањи?

60098041686463059141.jpg

Poslednja izmena:
Ма мени свеједно, искрено, што вам је академија муфтијска и санџачка, само се зезам јер је смешно. Има, међутим, тушта и тма ваших који се не слажу да је Бошњак = муслиман и да је реис ефендија идеалан за управљање академијом наука... са њима ћете ви имати проблеме, са мном слабије. Ја за вас навијам, јер што више урушите - додуше не баш наручито снажну - идеју Босне и босанства у корист ислама и бошњаштва, то ће вам се Босна пре распасти.

Него пусти бона те мрачне теме, мене сад интересује зашто у академију није позван знакомити бошњачки Индијана Џонс, професор Самир Османагић, откривач вел'ке Пирамиде Сунца и Мјесеца! Или јесте, а није поменут на листи узваница, што је јазук исто ал' мало мањи?

60098041686463059141.jpg

Ne znam , već je ruski akademik ..

'U maju 2009. Osmanagić je primljen za inostranog člana Ruske akademije prirodnih nauka iz Moskve, koja je jedna od najuglednijih naučnih institucija u svijetu.
Semir Osmanagić nosilac je naučnog zvanja "doktor sociologije" iz oblasti sociologije historije, a doktorsku disertaciju o civilizaciji Maja je odbranio na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu

OBRAZOVANJE:
- Doktorska disertacija: „Civilizacija Maya“ – Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu (Doktorska disertacija)
- Magistar nauka Međunarodne ekonomije – Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu.
- Diplomirao je Fakultet političkih nauka, Odsjek Politologije
- Diplomirao je Ekonomski fakultet, smjer društvene ekonomije
- Završio je dvije godine na Odsjeku sociologije Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu. '
http://www.semirosmanagic.com/ba/index.html

Па не знаш, нема места за оваквог човека, знанственика, умјетника, а позвали сте Туњу Филиповића који је малтене мумија и још пљује по Босни и рахметли Аљу и по теков'нама и по свему... неће то на добро.

Видим да ни Бабо Фикрет није позван, а он је економски прозрео бесмисао фискалног система СФРЈ још ономад, визионарски... само ви одбијајте све најбоље од себе а зовите лудог муфтију да вас води, тако је сигурно најбоље.

Па не знаш, нема места за оваквог човека, знанственика, умјетника, а позвали сте Туњу Филиповића који је малтене мумија и још пљује по Босни и рахметли Аљу и по теков'нама и по свему... неће то на добро.

Видим да ни Бабо Фикрет није позван, а он је економски прозрео бесмисао фискалног система СФРЈ још ономад, визионарски... само ви одбијајте све најбоље од себе а зовите лудог муфтију да вас води, тако је сигурно најбоље.

Tunjo je naša legenda za sva vremena .. i sad je lucidan i veliki erudita a broji 82 ljeta ..
Babo je vaš igrač , njega ste i rušili i uzdizali , već kako vam je trebalo ..

Back