Grk u centru Sarajeva izbo dvoje ljudi

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
U centru Sarajeva, ulica Obala Kulina bana, u bašti ugosteljskog objekta "Delikatesna radnja" došlo je do fizičkog obračuna u kojem su povrijeđene tri osobe.

Kako je za Sarajevo-x.com potvrdio dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo, strani državljanin, Grk, čiji su inicijali G. K. je oštrim predmetom, najvjerovatnije skalpelom, izbo dva gosta "Delikatesne radnje", čiji su inicijali S. Č. i B. J.

U MUP-u nam je rečeno da je fizičkom napadu prethodila svađa, te da je policija još uvijek na terenu i da vrši uviđaj, te da je i grčki državljanin povrijeđen.

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nam je rečeno da ne mogu dati nikakve informacije o povrijeđenima, "jer tako pacijenti izričito zahtjevaju".

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110913096#

Baš je zabranjeno ? :dontunderstand::think:
Ako jeste, odmah je uklanjam.

images

novak-tri-prsta-roj01.jpg

novak-tri-prsta-rojters.jpg

Novak%20Tri%20prsta.jpg

novak%20tri%20prsta%20ss.JPG

novak_djokovic_tri_prsta_625434041.jpg

53669.jpg

t_nole-3-prsta.gif

v106653p1.jpg

Ćedo ba...nev'diš?

tema@
Turci zaebavali pravoslavnog Grka, pa im ovaj pokazao da i Grci znaju šta je čakija.

images

novak-tri-prsta-roj01.jpg

novak-tri-prsta-rojters.jpg

Novak%20Tri%20prsta.jpg

novak%20tri%20prsta%20ss.JPG

novak_djokovic_tri_prsta_625434041.jpg

53669.jpg

t_nole-3-prsta.gif

v106653p1.jpg
[/SPOILER]

Ćedo ba...nev'diš?

tema@
Turci zaebavali pravoslavnog Grka, pa im ovaj pokazao da i Grci znaju šta je čakija.

Bravo care svaka cast, slobodno im nabijajte na nos.. kad je trebalo da se ratuje zvali su u pomoc mnoge da se bore protiv cetnika, poznata je stvar da su Sandzaklije odbranile Sarajevo. Dok su granate padale po Sarajevu njihovi seljeci velegradski su nosili titove slike i marsirali ulicama pozivajuci na bratstvo i jedinstvo.. dok su im nasi iz Sandzaka valjali bilo smo med i mlijeko, sad kad im je g.uzica osetila bolje i ljepse niko im ne valja pa ni mi iz Sandzaka.

Ti si ono bese ratovao pa si i sam pricao kako su ste najveci otpor oko Sarajeva imali od Sandzaklija.. pricaj to malo nek i drugi vide, i slobodno samo im nabijajte na nos ako vidite da se kurce srpskim sportistima.

Poslednja izmena:
Bravo care svaka cast, slobodno im nabijajte na nos.. kad je trebalo da se ratuje zvali su u pomoc mnoge da se bore protiv cetnika, poznata je stvar da su Sandzaklije odbranile Sarajevo. Dok su granate padale po Sarajevu njihovi seljeci velegradski su nosili titove slike i marsirali ulicama pozivajuci na bratstvo i jedinstvo.. dok su im nasi iz Sandzaka valjali bilo smo med i mlijeko, sad kad im je g.uzica osetila bolje i ljepse niko im ne valja pa ni mi iz Sandzaka.

Sto su sandzaklije dolazile da brane tudju zemlju, trebali su se prik
Ti si ono bese ratovao pa si i sam pricao kako su ste najveci otpor oko Sarajeva imali od Sandzaklija.. pricaj to malo nek i drugi vide, i slobodno samo im nabijajte na nos ako vidite da se kurce srpskim sportistima.

Ko šljivi sandžaklije, manje bi bilo otimačine imovine građana Sarajeva da nije bilo njih. :roll:

Pa, ono, što jest, jest. Kada smo zauzeli Igman, i krenuli da se spuštamo u muslimanski deo SA, svi domaći muslimani su u panici bacali oružje i sakrivali uniforme. Jedino je još Hrasnica (naselje Sandžaklija) ostala pri oružju da pruži otpor, iako su znali da bismo ih razbucali za najviše 3-4 sata.

Mada, moram reći i to da je to nosanje Titovih slika pred rat, i priču o bratstvu i jedinstvu bilo isto licemerno, kao i kada su Šiptari pravili demonstracije 80-ih. Hteli su nezavisno Kosovo, a krili se iza Titovih slika.

Pa, ono, što jest, jest. Kada smo zauzeli Igman, i krenuli da se spuštamo u muslimanski deo SA, svi domaći muslimani su u panici bacali oružje i sakrivali uniforme. Jedino je još Hrasnica (naselje Sandžaklija) ostala pri oružju da pruži otpor, iako su znali da bismo ih razbucali za najviše 3-4 sata.

Mada, moram reći i to da je to nosanje Titovih slika pred rat, i priču o bratstvu i jedinstvu bilo isto licemerno, kao i kada su Šiptari pravili demonstracije 80-ih. Hteli su nezavisno Kosovo, a krili se iza Titovih slika.

Šta oni imaju "braniti" tuđu zemlju ?
Njihova država je Srbija !!!!!!

A, onda su vam valjali? Onda niste govorili da se nose u Srbiju.

Ko je rekao da su nam onda valjali ?
Nikad nam nisu valjali niti ce nam valjati. Nisu nam trebali ni u ratu, ARBiH je brojala dovoljno ljudi, Bosanaca i Hercegovaca, tako da nam niko sa strane nije trebao, čak ni oni Arapi iz odreda "El mudžahid". Jedino sto nam je falilo i sto nam je prijeko trebalo je oružje, jer toga nismo imali, ali sto se tice ljudstva, imali smo sasvim dovoljno. ;)
A zasto su dovođeni Arapi i sandzosi, to je politika tadasnjeg rukovodstva SDA.
Valjali su samo nekolicini onakvih ko sta je reis Cerić koji ih i poziva da dodju u Sarajevo da se bave kriminalom, da pucaju po građanima Sarajeva, da siluju građanke po Sarajevu, da ovdašnju omladinu truju drogom itd.
Uglavnom sandzaklije su dno dna, to nisu ljudi to su hajvani.

Ne znaju ni govoriti ko sav normalan svijet, naucio da zavija po onim vuko*ebinama tamo, ništa ga ne možeš razumjeti šta priča.
Svakom iole normalnom čovjeku takvi ljudi se gade, povraća im se na sam njihov pomen.
Zar mislis da ako neki Sarajlija ne priča o tome, da ih voli. Nije tačno, oni se gotovo svima gade, samo ljudi ne vole o tome pričati. Ja to kažem otvoreno, čak i pred njima, ponekad sam dolazio i u subob sa njima zbog toga, ali to me ne zanima.

A sto neki kažu da su gazde. Kao prvo nije tačno da su svi gazde, a i oni sto jesu, barem danas nije teško biti "gazda". Uvališ se u SDA, budes potrčko Tihiću i onda te postavi negdje za direktora gdje se može dosta ukrasti, a Božije davanje, Sandzaklijama lopovluk nikad nije bio stran. Vole vise ukrasti nego mater rodjenu.
Donedavno je direktor GRAS-a (javnog prevoza u Sarajevu) bio sandzaklija. Opustosio firmu, pokrao sve sto se moglo pokrasti, doveo firmu pred stečaj, a zaposljavao tu svoje krmke iz novog pazara, sjenice i ostalih indijanskih sela.

Poslednja izmena:
istina je da na sandzaklije u sarajevu gledaju kao na seljacine i gorstake, optuzuju ih da su netolerantni i islamisti ali su i postovani u bosni tako sam cuo od jednog kolege sa faksa koji je inace iz bosne. pitanje je kako sandzaklije gledaju na bosance, primetio sam od jednog kolege iz raske dosta kriticki, posmatraju ih kao naivne i glupe ljude cak je napomenuo da su bosanci sazreli za jos jedan genocid

Poslednja izmena:
Ko je rekao da su nam onda valjali ?
Nikad nam nisu valjali niti ce nam valjati.
Valjali su samo nekolicini onakvih ko sta je reis Cerić koji ih i poziva da dodju u Sarajevo da se bave kriminalom, da pucaju po građanima Sarajeva, da siluju građanke po Sarajevu, da ovdašnju omladinu truju drogom itd.
Uglavnom sandzaklije su dno dna, to nisu ljudi to su hajvani.

Ne znaju ni govoriti ko sav normalan svijet, naucio da zavija po onim vuko*ebinama tamo, ništa ga ne možeš razumjeti šta priča.
Svakom iole normalnom čovjeku takvi ljudi se gade, povraća im se na sam njihov pomen.
Zar mislis da ako neki Sarajlija ne priča o tome, da ih voli. Nije tačno, oni se gotovo svima gade, samo ljudi ne vole o tome pričati. Ja to kažem otvoreno, čak i pred njima, ponekad sam dolazio i u subob sa njima zbog toga, ali to me ne zanima.

A sto neki kažu da su gazde. Kao prvo nije tačno da su svi gazde, a i oni sto jesu, barem danas nije teško biti "gazda". Uvališ se u SDA, budes potrčko Tihiću i onda te postavi negdje za direktora gdje se može dosta ukrasti, a Božije davanje, Sandzaklijama lopovluk nikad nije bio stran. Vole vise ukrasti nego mater rodjenu.
Donedavno je direktor GRAS-a (javnog prevoza u Sarajevu) bio sandzaklija. Opustosio firmu, pokrao sve sto se moglo pokrasti, doveo firmu pred stečaj, a zaposljavao tu svoje krmke iz novog pazara, sjenice i ostalih indijanskih sela.

vama balijama niko ne valja, nismo vam valjali mi srbi sad vam ne valjaju vase sandzaklije

istina je da na sandzaklije u sarajevu gledaju kao na seljacine i gorstake, optuzuju ih da su netolerantni i islamisti ali su i postovani u bosni tako sam cuo od jednog kolege sa faksa koji je inace iz bosne. pitanje je kako sandzaklije gledaju na bosance, krace receno dosta kriticki, posmatraju ih kao naivne i glupe ljude jedan mi je kolega iz raske cak napomenuo da su bosanci sazreli za jos jedan genocid

Pa vidi uvijek ima onih koji ce ih podrzavati, kao sto je reis Cerić, nikad ne mogu isto svi misliti.
Napomenuo sam gore da je stav većine da ih organski ne podnosi, sto znaci da ima i onih koji ih vole, podrzavaju i sl. al na svu srecu oni su manjina. ;)
I nemamo mi sta gledati na njih kao seljacine i gorstake, oni to jesu. ;)
Primitivci kakvih nema nigdje.

Pa vidi uvijek ima onih koji ce ih podrzavati, kao sto je reis Cerić, nikad ne mogu isto svi misliti.
Napomenuo sam gore da je stav većine da ih organski ne podnosi, sto znaci da ima i onih koji ih vole, podrzavaju i sl. al na svu srecu oni su manjina. ;)
I nemamo mi sta gledati na njih kao seljacine i gorstake, oni to jesu. ;)
Primitivci kakvih nema nigdje.

moje iskustvo sa studentima iz federacije ne govori da je tako, sarajevo mozda ne voli sandzaklije kao sto uostalom nije volelo srbe, vama niko ne valja jos malo pa cete medjusobno da se potamanite na osnovu ko pripada kojem kvartu

Poslednja izmena od moderatora:

Back