Machak na vrelom,usijanom krovu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Machak69:gane011:Machak69:gane011:Dragi ljudi su nam onoliko dragi koliko to pokazujemo prema njima a ne koliko se trudimo da u to uverimo okolinu... ili sebe na primer.
To se podrazumeva i nije u suprotnosti sa onim sto sam ja rekao. Ne razumem sta si hteo da kazes ako je ovo odgovor na moj post?
Ko je uopste pomenuo VAS post. I zasto ste ubedjeni da neko samo odgovara na ono sto ste vi imali da kazete. :wink:
Upste nisam. Mislim, ubedjen. Zato sam kulturno i pitao. Jer je Vas odgovor bio direktno ispod mog. :wink:
gane011:Machak69:gane011:Machak69:gane011:Dragi ljudi su nam onoliko dragi koliko to pokazujemo prema njima a ne koliko se trudimo da u to uverimo okolinu... ili sebe na primer.
To se podrazumeva i nije u suprotnosti sa onim sto sam ja rekao. Ne razumem sta si hteo da kazes ako je ovo odgovor na moj post?
Ko je uopste pomenuo VAS post. I zasto ste ubedjeni da neko samo odgovara na ono sto ste vi imali da kazete. :wink:
Upste nisam. Mislim, ubedjen. Zato sam kulturno i pitao. Jer je Vas odgovor bio direktno ispod mog. :wink:
Koji odgovor? Vidite problem i tamo gde ga nema i konstruisete konfliktnu situaciju. Ima li neka sifra i za to u vasem prirucniku? :wink:
VANJA 011:Machak na vrelom,usijanom krovu!
Machak69:gane011:Machak69:gane011:Machak69:gane011:Dragi ljudi su nam onoliko dragi koliko to pokazujemo prema njima a ne koliko se trudimo da u to uverimo okolinu... ili sebe na primer.
Koji odgovor? Vidite problem i tamo gde ga nema i konstruisete konfliktnu situaciju. Ima li neka sifra i za to u vasem prirucniku? :wink:
Nema. Ali...Ima sifra za tebe, Gane! :wink:![]()
Machak69:Ma, lako je! Samo - ne mogu da ti kazem; uci se u skoli za psihijatre, a profesionalne tajne ne smem da odajem! :wink:![]()
Machak69:Ooooooo!!!!
"Vratija se Shime!"
Pa gde si ti nama, Vanja?!![]()