Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MislimPozz..da li mislite da ste gresna osoba?
To je kod nas rodicaNe mislim da sam gresna osoba,jer nikome nisam ucinio nista lose,u dosadasnjem zivotu.Na protiv,mnogima sam u okviru svojih mogucnosti
i ovlascenja,maksimalno pomogao,da rese,ili bar ublaze svoje zivotne probleme.Jedino sto me po malo muci,od nedavno sam se do usio zaljubio
u svoju sestru,od rodjenog strica.Ona je mladja desetak godina od mene,ali njena lepota i seksualnost koja prosto kipti iz cele njene pojave,dovode
me do ludila.Primetio sam,da je zainteresovana za mene,i da me ne gleda kao brata od strica,vec kao buduceg ljubavnika.U velikoj sam dilemi,
sta da radim,jer jos nisam pronasao nacin,kako da otpocnem seksualnu bliskost sa njom.
Neznam vodi li se to ko incestEnina ----- Hvala ti na obavijesti,sto rece da je sestra od strica,rodica ili rodjaka.Ja to vrlo dobro znam.Ali,postavlja se pitanje,ako neku osobu
mnogo zelis za ljubavnicu,da li je posteno da patis za njom,da prezivljavas pravu dramu,zudeci za njenim telom,samo zato.sto ti je rodjaka.
Meni je naravno poznato,da sa bliskom rodjakom,ne treba praviti dete.Ali ovde je u pitaju,samo cist seks.dakle nema nikakvih posledica po eventualno
potomstvo....
https://www.google.com/amp/s/www.te...evo-u-kom-slucaju-rodjaci-smeju-da-imaju-seksEnina ----- Hvala ti na obavijesti,sto rece da je sestra od strica,rodica ili rodjaka.Ja to vrlo dobro znam.Ali,postavlja se pitanje,ako neku osobu
mnogo zelis za ljubavnicu,da li je posteno da patis za njom,da prezivljavas pravu dramu,zudeci za njenim telom,samo zato.sto ti je rodjaka.
Meni je naravno poznato,da sa bliskom rodjakom,ne treba praviti dete.Ali ovde je u pitaju,samo cist seks.dakle nema nikakvih posledica po eventualno
potomstvo....
Evo ovo sam nasla https://www.google.com/amp/s/www.te...evo-u-kom-slucaju-rodjaci-smeju-da-imaju-seksEnina ----- Hvala ti na obavijesti,sto rece da je sestra od strica,rodica ili rodjaka.Ja to vrlo dobro znam.Ali,postavlja se pitanje,ako neku osobu
potomstvo....
Najveci greh po mom misljenju je,kada muskarac odbije da razdevici stariju usedelicu......Svi smo gresni, nazalost.
Haha..legendo.Crko od smjeha.Najveci greh po mom misljenju je,kada muskarac odbije da razdevici stariju usedelicu......
Ja znam jednu od 45Najveci greh po mom misljenju je,kada muskarac odbije da razdevici stariju usedelicu......
Mislim da ce da ceka jubilarni 50 rodzendan..Enina ---- Ako je u pitanju neka tvoja rodjaka,zbog tebe,pristajem na tu (nadam se) malu intervenciju.Neka spremi rucak i dobro vino,pa cemo to
obaviti u tisini.....
Odlicno.Najbolje vreme da se otarasi devicnjaka,pocinje bas od pedesetog rodjendana,pa na dalje.....Mislim da ce da ceka jubilarni 50 rodzendan..
Da..jeli grijeh cuvat nevunost do 50?Odlicno.Najbolje vreme da se otarasi devicnjaka,pocinje bas od pedesetog rodjendana,pa na dalje.....
Cuvati nevinost do svoje pdesete godine zivota,predstavlja jedan od 1O smrtnih grehova...Ona zena,koja umre nevina,ide direktno (njena dusa)Da..jeli grijeh cuvat nevunost do 50?![]()