Gresnici

jaooo eto podseti me....e fala sreco:cmok:

evo ja sam ko mala tipa 2, 3 razred sa drugaricom capila cokoladicu ona jednu ja drugu iz radnje....uuuuu kako buran zivot vodim a!!!!:rotf::rotf:

ja sam kao klinka,isto drugi ili treci razred maznula euroblok u c marketu....i posto nisam talentovana za kradju,uhvatili su me i izbacili i rekli da ako jos jednom udjem u prodavnicu,reci ce mojoj mami da sam pokusala da ukradem chokoladicu :sad2:
koji blam....

odlična tema!
otvaram je, otvaram je....ali ne mogu da napišem ništa. zašto? razmišljaj Bebo, razmišljaj!
shvatila sam u čemu je stvar -moj greh je prevelik -toliki, da ne mogu ni da pišem o njemu. čak sam, posle samopreispitivanja shvatila, da ga još nikome nisam pomenula. a mislila sam da je griža savesti, tako daleko od mene.....možda....jednoga dana.
u svakom slučaju, jelenna, zahvaljujem se što si me trgla, iako neprijatno.
ali, hajde, neki manji okajani greh.....?
recimo, prema nekim osobama na forumu, konkretno prema Madoni, ponela sam se, kao k.čka.ispljuvala sam dobrano devojku, a problem je bio u meni. i to sam uradila iz osvete. naime, bila sam jako bolesna, ležala sam u krevetu, a Shishmish se, ne znajući, koliko mi je loše, to veče dugo dopisivao sa Madonom ( ništa ružno nisu pisali, zezali su se, ali meni je bilo strašno krivo, jer nisam mogla da ustanem iz kreveta ). baš sam bila glupa. umesto da kažem mojoj ljubavi koliko mi je loše, dovikivala sam mu kako sam dobro,očekivajući da on gleda u pasulj kako sam... i tako sam im se posle glupača svetila...nju pljuvala (nisam mnogo, majke mi, ali....), a on se nasekirao kada je shvatio da se gušim....
nema ničeg goreg od osvete (i to za osvetnika)!

Ajde da pricamo o greskama koje smo yradili iliti gresima :evil: koje radimo i da li uzivamo u tome :worth::worth:
Moze da bude zanimljivo
Koja je najgora stvar koju sta nekome uradili? iz osvete? ili...?

kao prvo, kada gresimo, gresimo prvo prema sebi, pa prema drugima
kad sam bila mlađa i nezrelija nego sad, uradila sam par sitnih
osveta, ali to je samo zato što sam bila ljuta na sebe, a ne na tu osobu.
Kada dozvolim sebi da me neko iznervira, to mi je znak da sam skrenula
sa puta:arrow:

Back