Gresnica

Cesto nocu umem da lezim i satima gledam nase slike,da pustim suzu,i mislim na nas,na dan kad ces da dodjes,na trenutak kad cu te zagrliti kao nikada do sad.Znas,daljina ume izuzetno da boli,ali nam bar stavlja do znanja koliko nam neko znaci.Ovih sedamdeset dana,ja sam shvatila previse toga.Nemojte da me kudite kad vidite da placem,to moje srce pusta suze koje ne mogu da kontrolisem.Tesko mi je,umorna sam od brojanja dana kada cu te opet videti.Sada,kad je taj dan sve blizi,prosto ne znam sta cu sa sobom.Skrecem sebi misli u nepoznatom pravcu,ali opet mislim samo na to,jer gde god se okrenem-ja vidim samo tebe.Znam,ne bi to trebalo tako da bude,ne sme covek tako lako da se vezuje ni za koga.Ali srce ne bira koga ce da voli,ne bira za kim ce place,za kim ce da pati,glava ne bira o kome ce da misli,to je jednostavno neka visa sila koja je sve jaca.Smesim se ja,raduje me sto ces brzo doci...ali opet je to osmeh prouzrokovan tugom i nekom mojom jakom zeljom da niko ne vidi te suze.Zeljna sam onog osmeha koji nabacim kad te vidim,kad me gnjavis i pricas samnom.Ne placu ljudi samo kad nekog izgube,sve cesce placu na najmanju sitnicu.Ovog puta sam rekla da necu da placem,i ne placem,priznajem,ali opet me ubija ta praznina koju osecam u sebi tako dugo.Mozda bi lakse bilo kada bih izbacila sve to iz sebe? Ubija me ta daljina,ne shvata niko to,to sto ti lik nisam videla tako dugo,glas cula dva meseca i jace,sto mesecima vec nisam u tvom zagrljaju...I mozda je greska sto sve ovo pisem,sto ne umem to da zadrzim za sebe,sto se tako osecam vec duze vreme,sto ne prestajem da mislim na tebe iz dana u dan,i ako je greh sto te tako jako volim,ako je tako,neka mi sude kao gresnici,ali ja cu i dalje ostati ista. I dalje cu misliti samo na tebe...i dalje cu te tako neopisivo voleti,i svim silama se protiv tuge boriti... I dalje cu,da cekam samo na tvoj zagrljaj,jer znam da cu u tom zagrljaju ostati,i da tada necu osmeh sa lica da skidam. I neka pricaju da sam pogresila,sto mi tako puno znacis,ako je greska sto sebe zelim da vidim srecnu,onda neka tako bude,gresnica sam najveca. Ali znajte,nekada su i najvece gresnice,znale najvise da vole...

Back