Greskom poslate poruke

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
sta radite kad vam greskom stignu poruke u kojima se spominjete vi u ne bas pozitivnom kontekstu cak sta vise vulgarnom
jel ih ignorisete i delete iz telefona i mozga ili preduzimate korake i ako preduzimate koji su
dal ste i vi bili posljilac takvih poruka o nekom i kako se ta epizoda zavrsila po vas

Ne sećam se da mi se to dešavalo. A šta bih uradio, zavisi da li je u pitanju nepoznat broj ili ne.

Inače, jedan moj poznanik je tako jednom pisao devojci poruku tipa "ljubaviiiii jel' se nalazimo večeras :heart: :heart: :heart:" ali je greškom poslao kolegi sa faksa. I ovaj pošalje odgovor "To neki novi izlivi, kolega?" :hahaha1:

Zove Mujo iz Nemačke
Alo jel to Doboj?
Jeste
Jesi ti Suljo.
Jesam
Kako si sine
Dobro
Gde ti mater i šta radi
Eno u sobi hebava se sa nekim likom
:eek:Sulo sine znaš gde stojipuška
Znam
Uzmi pušku i ubi ih obadvoje.
Bam, bam......
Ubio babo, šta ću sad
Sulo sine baci ih u podrum
Babo nemamo podrum
Kako nema podrum
Lep nema, nikad nije ni bio.
A jel to sigurno Doboj 422..........
Nije taj broj babo :D

sta radite kad vam greskom stignu poruke u kojima se spominjete vi u ne bas pozitivnom kontekstu cak sta vise vulgarnom
jel ih ignorisete i delete iz telefona i mozga ili preduzimate korake i ako preduzimate koji su
dal ste i vi bili posljilac takvih poruka o nekom i kako se ta epizoda zavrsila po vas

Sa osobom koja me je spomenula u vulgarnom kontekstu bih prekinula kontakt bez objasnjenja.
Ne bih obrisala. Sacuvala bih poruku.

Nisam slala nista takvo. Ako o nekome imam nesto da kazem nekome drugom, to kazem u lice.

Ovaj avatar imam od prvog dana kad sam došo ovde. :cool:
Negde nakon dve godine me kaznilo, neki C sam dobio. Dobio sam i poruku, tj napismeno o kažnjavanju.
Obrazloženje bilo: Nedoličan avatar/slika u profilu.
Ja šokiran. :eek:
Dobio sam i drugu poruku. Pisalo: greška. A C mi osto. I celi život ima da me prati. :D

Nisam zamerio. C gore, dole. :lol:

било би заје6ато својој жени да пошаљеш такву погрешну поруку :D
или још гора варијанта да ти добијеш такву погрешну поруку од своје жене :hahaha:

Back