Greške u korišćenju automatskih mjenjača

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa kim se ti raspravljas.. pa to su ljudi koji vole kocijom da se voze... zamisli volis mogucnosti komfora tipa automatski menjac, tempomat ili ne daj Boze adaptivni tempomat... odmah si lopov, ubica, zena ili invalid. Zaglupljeni Balkanci i nisu za drugo nego za Zastavu 10 i TAM.

Ali zato kad im postavis konkretna pitanja, nema odgovora, pojeo im neko jezik.
Drzi se ti automatika velika je guzva na Gazeli ….
Kod mene u Skandinaviju su uveli polaganje na automatiku ... Ljudi vide da BMW Mergedes Volvo Audi ne moze vise ni da se kupi bez pa im glupo sa vezbaju ljude na necemu cega vise nece biti za koju godinu :).. Prakticni ljudi
Vidim Bmw kvalitet ,najruznija kola prave sada ,jedna od najskupljih za odrzavanje ,vec na 100k riknjava motor ,pogledati X5 ,7 …da bi mu zamenio lanac ceo motor treba da se rasturi skoro …bas praktican auto za prakticne ljude .

Kod mene u Skandinaviju su uveli polaganje na automatiku ... Ljudi vide da BMW Mergedes Volvo Audi ne moze vise ni da se kupi bez pa im glupo sa vezbaju ljude na necemu cega vise nece biti za koju godinu :).. Prakticni ljudi
U Americi i Kanadi 3% automobila su sa manuelnim menjacim. Odes na polaganje, a instruktor verovatno nema pojma da vozi isti. To vreme dolazi i u Evropu.

Drzi se ti automatika velika je guzva na Gazeli ….

Vidim Bmw kvalitet ,najruznija kola prave sada ,jedna od najskupljih za odrzavanje ,vec na 100k riknjava motor ,pogledati X5 ,7 …da bi mu zamenio lanac ceo motor treba da se rasturi skoro …bas praktican auto za prakticne ljude .

Mislim da si naseo na priču tipa koji te je preveslao da ti misliš kako ja ovde vređam ili ponižavam ljude koji nemaju. Ali razmisli ti malo o tome šta sam hteo reći, pročitaj opet, samo bez ostrašćenosti.

Sve vreme pitam samo šta su automatici toliko zgrešili konkretno, da bi ih pljuvali i nazivali ljude koji ih voze invalidima, a da to nije klasično kiselo grožđe kad neko nešto nema? Dobijem odgovor to pravi od ljudi kretene... Evo ja i dalje čekam argument da vidim kako to.

Ako ti treba za grad onda su to polo, pug 108, smart, i10 i slično ali sa time se ne ide na put jednom godišnje. Uopšte se ne kupuje auto za jednom godišnje da se ide na put gde cela planeta ide avionom ili vozom.

Jedino turci i srbi kupuju karavane da bi putovali :lol:
A kakve ovo veze ima sa automatskim menjacem?
mario i dalje upropascava forum a moderatori ne reaguju.

Ako ti nemas ukusa za automobil zasto to pokazujes javno a pred ljudima gde ce 95% reci da je BMW jedan od najlepsih?
I hajde reci nam sta je to skupo za odrzavanje na BMW-u kad ti tako znas a pritom ga u zivotu nisi imao?
Cisto pokazi nam sad svoje "ogromno" znanje dok vozis auto star 30 godina i dizes ga u nebesa.:zcepanje:

Back