Greska

Nema na čemu

:)))))

Ali ostaje ono neko je video sise pa makar u brushalteru ko ih nije trebao vidjeti
Lakse je videti slucajno ono sto ne treba stotine muskih ociju po gradu nego neki rodjak.

Moja koleginica je jednom pustala snimak kamere iz muške svačionice.Dok nisu isključili tu kameru. ?
Gledale smo ko kakav veš nosi! :hehe:
Jel bogatuni sa D&G, Kalvin Klein ili turski pamuk sa buvljaka? ?

Nije kome je namenjeno već kome je suđeno..
Ja volim da mi bude suđeno.

Не знам ко има потребу да се слика го, полу го па то да држи у телефону и још и шаље? Добро да не качи на фб и инстаграм?
Болесно.

Što sramota?
Eto, bio u našem malom msestu izbor za misis u jednom od dva hotela koji postoje u našem malm msestu.
Devojke se presvlačile iza staklenog zida koji se nalazi pored terase na kojoj smo bili mi, mladi klipani koji smo virili.
Na terasu se nakupile druge devojke koje su, valjda, htele da vide da li ćemo da virimo.
Mene bilo malo sramota da virim.
Devojke na terasi nisu zamerale momcima koji su virili.

Не знам ко има потребу да се слика го, полу го па то да држи у телефону и још и шаље? Добро да не качи на фб и инстаграм?
Болесно.

Pa recimo kupis nove gaće i pošalješ dragoj
Koja je trenutno na poslovnom putu

Ili kupi draga novi Brus i namera je da ti pošalje sliku a nehotice ode na svekrvin broj

Šta je tu čudno ?

Јао, не могу сад да ископам преписку са вибера, нека млада мама је, уместо швалеру, послала поруку у вибер групи родитеља из школе свог детета. Срећом по њу није било слике, али је порука била крајње компромитујућа, у фазону ,,како ћеш вечерас да ми растуриш пи*ку".

Јао, не могу сад да ископам преписку са вибера, нека млада мама је, уместо швалеру, послала поруку у вибер групи родитеља из школе свог детета. Срећом по њу није било слике, али је порука била крајње компромитујућа, у фазону ,,како ћеш вечерас да ми растуриш пи*ку".
Mislim da ljepše bilo da nehotice poslala sliku sa novim brusom bez komentara 😳

No to grdno izrazavanje

A odakle Viber grupa zna da je bilo upućeno svaleru ? Mislim možda je pisala muzu a zaboravila staviti naočare

Back