- Poruka
- 43.039
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijesedesilo
Sa godinama će se desi))))
Na primjer Slaba dioptrija , novi telefon i slično
![]()
![]()
Hvala sto si mi navela izgovore kad se to desi.
Taj blam me "preskočio"!Da li vam se nekad desilo da pogresna slika stigne na pogrešnu adresu
Npr polu gola nehotice pošaljete na adresu strine tetke ujne ili porodičnog prijatelja
Kako ste reagovali ?
Kako tu sramotu izbrisati iz sećanja vašeg i osobe koja je primila tu sliku ?
Taj blam me "preskočio"!![]()
Moja koleginica je jednom pustala snimak kamere iz muške svačionice.Dok nisu isključili tu kameru.Pa jeste pametno se ne slikati polu obučen/na
Ali ebiga djavo neda mira uslikaš se ili uslika te
I belaj
Lakse je videti slucajno ono sto ne treba stotine muskih ociju po gradu nego neki rodjak.Nema na čemu
))))
Ali ostaje ono neko je video sise pa makar u brushalteru ko ih nije trebao vidjeti
Jel bogatuni sa D&G, Kalvin Klein ili turski pamuk sa buvljaka? ?Moja koleginica je jednom pustala snimak kamere iz muške svačionice.Dok nisu isključili tu kameru. ?
Gledale smo ko kakav veš nosi!![]()
Ja volim da mi bude suđeno.Nije kome je namenjeno već kome je suđeno..
K'o fol smo pogađale ko kakav veš ima,..pa su nas provalili!Jel bogatuni sa D&G, Kalvin Klein ili turski pamuk sa buvljaka? ?
K'o fol smo pogađale ko kakav veš ima,..pa su nas provalili!![]()
Isti oni koji imaju potrebu da budu na ovakvom forumuНе знам ко има потребу да се слика го, полу го па то да држи у телефону и још и шаље? Добро да не качи на фб и инстаграм?
Болесно.
Не посматрај цео свет кроз своје поступке!Isti oni koji imaju potrebu da budu na ovakvom forumu![]()
Sram te bilo!![]()
![]()
![]()
Lude ste bile.
Sad me podseti da kod mene u kraju u jednoj sporednoj ulici bio lokal sa zenskom teretnom gde uz muziku rade i djuskaju. Kroz prozor sa ulice se sve videlo unutra kad rade. Ja stao i gledao jednom, dva put i posle stavili foliju da se ne vidi.![]()
Не знам ко има потребу да се слика го, полу го па то да држи у телефону и још и шаље? Добро да не качи на фб и инстаграм?
Болесно.
procitaj sta si napisaoНе посматрај цео свет кроз своје поступке!
Mislim da ljepše bilo da nehotice poslala sliku sa novim brusom bez komentaraЈао, не могу сад да ископам преписку са вибера, нека млада мама је, уместо швалеру, послала поруку у вибер групи родитеља из школе свог детета. Срећом по њу није било слике, али је порука била крајње компромитујућа, у фазону ,,како ћеш вечерас да ми растуриш пи*ку".
Sram te bilo!![]()